Pracovala som na mieste, kde je "sexuálne obťažovanie" slovného charakteru takmer na dennom poriadku. Alkohol robí z ľudí ešte väčších debilov, než sú za triezva. Potom ma jeden chytil za zadok, dostal facku a odvtedy sa už nikto neodvážil
semonique ty myi uplne ze myslienky citas na mna sa jeden magor lepil minule a autobuse ty kks, uplne ze v kazdej zakrute som si myslela ze vypadnem oknom idiot
no vsimla som si ze skolnik na ZS cez svoje cierne slnecne okuliare pokukuje po babach.. hlavne ked robi daco na sk. pozemku vonku a my sadime na polickach alebo cvicime na telocviku.. no fuj uchyl na skole..
alebo spoluziak spoluziacku obchytkaval.. no ja by som sa len tak nedala!! by som mu strelila jednu aj dve aj viac keby...
hej... vo vlaku väčšinou... ked niekam cestujem... minule si oproti mne sadol jeden taký starý úchyl a vkuse mi čumel na prsia a tak... a ja som si dala na kolená radšej ruksak a som sa otáčala každým smerom a nakonec som radšej stála
Keď som mala asi tak 10 rokov...tak si ma v aquaparku "vyhliadol" jeden pedofilný plavčík....bola som mal a sprostá...ale keď sa ma pokúsil pobozkať tak mi končne zaplo...ledva som mu zdrhla...neprajem nikomu...
no to take bezne cumenie na prsia, zadok a nohy zazivam kazde leto...plus nejake to vykrikovanie a "nahodne" dotyky, ale nieco fyzicke som bohuvdaka este nezazila
mna nikto ak myslite sexualne, ale ak fyzicky ako bitku tak ano ale uz dlho nie, daktory dostali na picu, od daktorych som ja dostal a daktorym sa to aj vratilo urcitim sposobom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
alebo spoluziak spoluziacku obchytkaval.. no ja by som sa len tak nedala!! by som mu strelila jednu aj dve aj viac keby...
Fyzicky ešte nie, ale nech to ani neskúša
(blee)