Vkuse vkuse vkuse predbieham, nikdy nejdu ludia rychlejsie ako ja mam pocit co akoze nechapem lebo wtf co za dovod mozu mat na chodenie pomaly ak sa napr nekochaju prirodou? ved to je najvacsia zbytocnost ist v meste pomaly. Nehovorim ze bezat musia ale naco ako slimak ist nevidim v tom zmysel. Ja tiez nebezim ale idem normalne proste no oni idu aj tak asi trikrat pomalsie No a teda ano mam velmi narocny zivot v meste lebo vkuse sa niekomu len vyhybam a hlavne chodim hrozne vela, okolo 20 tisic krokov v bezny pracovny den, takze niekedy to je narocne
Akože pomaly dosť, síce aj ja skôr predbieham iných keď idem sama, ale keď ideme v skupine tak furt zaostávam.
A keď som mala prvé rande, tak ten chalan strašne uháňal, a ja som úplne zadychčaná za ním dobiehala
Ale zas podľa toho, v porovnaní s kým
Oproti mame aj trikrát rýchlejšie, s ľuďmi, čo majú krok dvakrát taký, ako ja, som rada, ak zarovno
(Presnejšie, som naštvaná na seba, ak nestíham )
Práveže na to že som pomerne vysoká a mám dlhé nohy, tak vačšinou ma ľudia obiehajú a mám dojem, že kráčam strašne pomaly A vždy keď s niekým idem, tak mu musím hovoriť, aby tak nehnal, lebo mňa z rýchlej chôdze pichá v boku
Keď idem po meste, tak ma väčšinou ľudia nenormálne rozčuľujú, lebo nielenže chodia pomaly ako slimáci, ale ešte sa rozložia po celom chodníku, aby ich nikto nemohol obehnúť. A to ani nechodím až tak rýchlo, ale proste tí ľudia sú taaaak pomalí, že keď som nútená ísť za nimi, tak asi zaspím počas chôdze.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A keď som mala prvé rande, tak ten chalan strašne uháňal, a ja som úplne zadychčaná za ním dobiehala
Oproti mame aj trikrát rýchlejšie, s ľuďmi, čo majú krok dvakrát taký, ako ja, som rada, ak zarovno
(Presnejšie, som naštvaná na seba, ak nestíham )