Viem, že som už možno jedna z mála, kto píše písaným, ale veď tak nás to učili na škole Už som sa naučila aj to kombinované kvôli nejakým oficiálnym listinám a pod. Ale inak sa v tom vôbec neorientujem. Má to kombinované písmo aj nejaký špeciálny názov? Deti na základnej sa stále učia len písané a veľké tlačené? Tuším, že sú už aj nejaké experimenty s učením nového písma, ale takmer nič o tom neviem...
ja mam tak rozbity rukopis, ze ziadne slovo nie je napisane rovnako, striedam talcene pisane, ale vzdy su slova napisane.. inak.. dokonca aj vlastny vzorovy podpis musim niekolkokrat opakovat, kym sa ako tak trafim..
Od 7. triedy na základke píšem už len velkým tlačeným (paličkovým?), chápeme sa, nie? moje písané písmo sa mi nikdy veľmi nepáčilo a písala som ním pomaly, potom som zrazu objavila kúzlo paličkového písma s ktorým sa mi písalo oveľa lepšie a navyše veľmi krasopisne, proste mi to písmo veľmi sadlo, že aj vizuálne som bola s ním veľmi spokojná a bola som naň patrične hrdá horšie bolo keď sa písali ešte diktáty a musela som sa na chvílu preorientovať na písané a nestíhala som písať
@patrixo ja som sa nevedela podpisat rovnako a skoro mi nevybrali peniaze z uctu ked som potrebovala teraz som si menila ucet tak uz som si aj odfotila vzorovy nech sa nabuduce naucim dopredu
@slackerbitch hej no poznam.. a ked som chodil do skoly mal som obdobia necitatelneho psima, tak som si musel zhanat poznamky alebo sa ucit z knih.. mozno mam disgrafiu alebo co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov