"co je???"pytam sa kamosky a vela inych ludi co sa na mne smeju ..."uz ta tu drgam asi tretikrat a ty nic...kde si bola myslou?".......bola som zamyslena,zahladena.....
v takomto stave clovek nerozmysla a pozera sa len na jeden bod,niekde s
EE never tomu ja to mavam od mala ale ani ras som nemal epilepticky zachvat stava sa mi to sem tam to je normalne aspon myslim a ak nie tak mi to je jedn Ale ak daco zystis ze je to problem daj mi vedet diky
hmm, pokial viem tak su aj take typy zachvatov kde okoliti ludia mozu mat pocit, ze sa u cloveka jedna len o hlbsie zamyslenie.. epi neni len ten grand mal zachvat s krcom.
taaak mamina mi povedala,ze kazdy ma taketo "male epilepticke zachvaty"...ale vecinou to neprerasta do takych ako pozname my....
btw:mne dnes mama povedala,ze ked som mala 1 rok, ma brat buchol palicou do hlavy a vtedy doktorka povedala,ze ked budem v mladistvom veku,tak ze budem mat k tomu nabeh......oh great.... shit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
btw:mne dnes mama povedala,ze ked som mala 1 rok, ma brat buchol palicou do hlavy a vtedy doktorka povedala,ze ked budem v mladistvom veku,tak ze budem mat k tomu nabeh......oh great.... shit...