podla mna budu krasne zasnezene vianoce aspon si to prajem
btw. s tym alternatyvnym holenim je to uz max trapne ked sa to video vyskitne v kazdej jednej diskusii ale ludska hlupost a naivita ze to je smiesne je asi predsa len nekonecna
Pekne sa to otocilo v ankete az som prekvapeny, ze vacsina ocakava biele vianoce,len chcem pripomenut, keby nahodou niekto inak chapal, ze sa jedna o to co ocakavate a nie si prajete Dufam teda, ze pocasie nesklame a urobi tej vacsine radost ako sa patri, zatial to vyzera dost dobre,len niziny su este stale neiste...
Dolezite je, aby vpad zimy, ktory sa bude konat uz tento tyzden cez vikend vydrzal az do vianoc. Cim dlhsie toto teple obdobie trvalo a bude trvat tak tym vyssie su sance, ze namiesto typickeho vianocneho oteplenia sa bude konat ochladenie a snezenie. Sledujte moj blog, tam budem vyhladiadky aktualizovat kazdy den pre tych co to velmi zaujima. Vianoce su este daleko na serioznu predpoved, ale nastavenie poveternosti nie je zle. Uvitam pripadne info od vas milych birdzakov kde komu napadol prvy sneh a kedy.
son dnes na bare prehovárala ježiša, nech to vybaví, keď je ježiš. a povedal, že to má na starosti jeho foter, a že ten je teraz pekne zaneprázdnený ale urobila som, čo bolo v mojich silách
Ja uz o tom viem, ze sa ochladi dost skorej ako sa zacalo o tom hovorit a den predtym ako to spomenuli prvy krat meteorologovia som sa snazil na to upozornit mojim clankom. Dnes bude dalsia aktualizacia a situacia je mimoriadne napinava a zaujimava Takze na svoje si dojdu pravdepodobne vsetci. O tom snehu nepochybujte, dolezite je,aby sa udrzal a kto si mysli, ze snezit bude az v januari tak je na obrovskom omyle!!! Spomeniete si na mna potom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
btw. s tym alternatyvnym holenim je to uz max trapne ked sa to video vyskitne v kazdej jednej diskusii ale ludska hlupost a naivita ze to je smiesne je asi predsa len nekonecna