Keď máš 16 tak je to len o sexe a sexe a sexe a sexe a sexe.
Keď nie o sexe tak je o čom? ako o rodinnom živote sa spameeeeätaj dievčatko. Máte 3izbový byt a dve deti nie a on si našiel milenku ak sa ti vytráca láska tak sa na to vyser nie?
noo nepovedala by som ze v tych je vztah len o sexe...ale samozrejme ku vztahu sex jednoznacne patri..treba nieco nove..aby to nebol stereotyp ako pisal/a sunny.
a kolko ste spolu???mno hej...skuste neco nove...a vrba...ked mas 16 neni to o sexe...kazdy sa neriadi tym zivocisnym v nas...ted som sa rozculila ja..kua...tez mama chalana...uz 8 mesiacov a vobec to neni o sexe!!a co?!
katkaa14...velmi nesuhlasim s tym ze prestavka, bo to moze vztahu aj uskodit este viac.
pozri ste spolu rok, preco by to nemalo byt uz o sexe? rok nie je kratka doba,poznate sa a ked ste spolu uz tak dlho vydrzali, preco nie,samozrejme do nicoho ta nenutim, ale tak aj to je jedno z rieseni a ked ho milujes, nie je co riesit
Princezna, ja som s priatelom tiez rok, ale ziadne ochladzovanie nenastalo... Skor naopak... je coraz teplejsie a teplejsi... inak to bude asi tym ze ide leto
A aky stereotyp? Vies ty nieco o stereotype? To je ked prides domov z prace a najdes doma svincik jak v mastali... Cize ani si neoddychnes a mozes upratat. Das si daco pod zub, ides na net, pocuvas hudbu. Osprchujes sa a ides spat. O 6 tej rano pride tvoj milovany z prace. Da si sprchu..... pretiahne ta.... no dobre tak sa z cistej lasky pomilujete... a este dospis nejaku tu hodinku dve a ides do prace. Aaaa znova to iste do okola. Ale mne sa to takto paci, zatial sa nestazujem... ked ma to prestane bavit zacnem vymyslat nieco nove. Uz sme presli niekolkymi sposobmi dennej rutiny... a stale je to pekne. Vzdy ked nas to zacne nudit trochu pozmenime program.... xi xi xi.... zmenime cas sexu... ale neee normalne hodime daco do programu a daco dotial vypadne.... a taaak...
Cize ked nemate fantaziu tak zabijete vztah... je to cele o kreativite a prisposobivosti...
ja som s priateľom už 3roky...a žiadne ochladzovanie nenastalo a to sme spolu uplne každy den cele tie 3roky.nieje to už také ako na začiatku, ale teraz jeden druheho dokonale poznáme a to nás ešte viac zblížilo a upevnilo náš vzťah...ľudia nechápu ako môžeme byť spolu každý boží deň.--ale to je LASKA. a ked sa vám to teraz ochladzuje čo bude za pár rokov? asi to neni to pravé..na druhej strane ale je tu este jedno pravidlo: aj ked si mysliš že ta niekto nemiluje, neznamena to že ta nemiluje celym srdcom...takže ho treba vyskušat...treba vyvolať žiarlivosť..ale mierne..to už je na vlastnej tvorivosti..tak veľa šťastia
Lillah: =D A nie je s tebou nahodou ten tvoj len kvoli sexu?
Nicky19: Hmm...tak to musi byt super. Ale zas v dnesnej dobe aj rok s niekym vydrzat je dost. Nemyslela som to tak, ze sa uz nemame radi. Len je to ine...akoby sme si na seba uz zvykli...Nie je v tom uz akosi nic spontanne, neplanovane, prekvapko...
Princezna ..ked mysliš že dvoch ludi by spajal cele 3roky sex..tak si veľmi naivna..ved sa pozri všade okolo.vačšina bab už su kurvy a daju hocikomu.ale ked si s niekym 3roky, si verny, dokazes tolerovat jeho chyby tak to neni len o sexe preboha
teraz je krasne slniečko zober ho volakam na piknik, niekde do prírody kde budete sami..take intimčo.afordiziaka...vždy to oživí vzťah..nejaky spoločny vylet kde ste len vy dvaja.
Princezna, nie je. Keby so mnou chcel byt len koli sexu asi by neplanoval spolocnu buducnost. Netesil by sa, ze spozna mojich rodicov a urcite by nehovoril o zaaasnubach.
Okrem toho moj priatel nie je nejaky nadrzany 16 rocny zajo.... ale dospely zrely chlap, ktory by sa uz rad usadil....ale tak co ti budem vysvetlovat, ked budes starsia pochopis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
co je u teba laska inak? uz ked ste spolu a fungujute ako ludia ..ze to neni kazdy druhy den o sexe uz to laska neni?
Ale miznu take tie mile drobnosti, spontanne sibalstva...
Laska je ked chces dobre tomu druhemu...a ked si nadseny myslienkou, ze s tou osobou stravis cely zivot a kazdy den sa vedla nej prebudis...
Keď nie o sexe tak je o čom? ako o rodinnom živote sa spameeeeätaj dievčatko. Máte 3izbový byt a dve deti nie a on si našiel milenku ak sa ti vytráca láska tak sa na to vyser nie?
Alebo choď do poradne.
Sme spolu rok...asi to bude ozaj tym stereotypom, rutinou...
Ale akosi mi dochadzaju napady na ozivenie nasho vztahu
pozri ste spolu rok, preco by to nemalo byt uz o sexe? rok nie je kratka doba,poznate sa a ked ste spolu uz tak dlho vydrzali, preco nie,samozrejme do nicoho ta nenutim, ale tak aj to je jedno z rieseni a ked ho milujes, nie je co riesit
A aky stereotyp? Vies ty nieco o stereotype? To je ked prides domov z prace a najdes doma svincik jak v mastali... Cize ani si neoddychnes a mozes upratat. Das si daco pod zub, ides na net, pocuvas hudbu. Osprchujes sa a ides spat. O 6 tej rano pride tvoj milovany z prace. Da si sprchu..... pretiahne ta.... no dobre tak sa z cistej lasky pomilujete... a este dospis nejaku tu hodinku dve a ides do prace. Aaaa znova to iste do okola. Ale mne sa to takto paci, zatial sa nestazujem... ked ma to prestane bavit zacnem vymyslat nieco nove. Uz sme presli niekolkymi sposobmi dennej rutiny... a stale je to pekne. Vzdy ked nas to zacne nudit trochu pozmenime program.... xi xi xi.... zmenime cas sexu... ale neee normalne hodime daco do programu a daco dotial vypadne.... a taaak...
Cize ked nemate fantaziu tak zabijete vztah... je to cele o kreativite a prisposobivosti...
Nicky19: Hmm...tak to musi byt super. Ale zas v dnesnej dobe aj rok s niekym vydrzat je dost. Nemyslela som to tak, ze sa uz nemame radi. Len je to ine...akoby sme si na seba uz zvykli...Nie je v tom uz akosi nic spontanne, neplanovane, prekvapko...
Okrem toho moj priatel nie je nejaky nadrzany 16 rocny zajo.... ale dospely zrely chlap, ktory by sa uz rad usadil....ale tak co ti budem vysvetlovat, ked budes starsia pochopis
ked dojde z prace da ti pusu na licko a to je celodenny ohniček pre teba , tak sa neopeknuj je mi ťa skôr ľuto
Vzdy som si vravela, ze mne sa to nestane a tu to mam...
Ako udrzat ohnik lasky?
ved to je výkrik o pomoc..a teraz sa za to hanbis..jaj nechcela bych taky vztah