oxota pomoct...Hmmm...Newiem preco sa podaktori nawazaju do ludi,ktory mozno ziwot este len zacinaju preziwat.Pride mi to dost cudne,aj ked musim uznat,ze niektore otazky su fakt odweci,dokonca a
lenze vacsina diskusii uz neni ani o problemoch ako o tom ze autor chce aby sme ho lutovali..o tom ze clovek ani nemoze poradit lebo napise ..mam si vziat ruzove alebo cervene tricko na prve stretko?
alebo otazky- ako zaujmem toho a hentoho chalana..? a ako to mi sakra mame vediet co on ma rad ked ho nikto nepozna..clovek poradi ze chod za nim a usmej sa ale co ak je ten typek plachy a tymto ho len vystrasis..alebo otazky..mozem otehotniet lebo.. preco nevytuka google a nehlada odpoveda odbornikov?
a najradsej mam ked sa autor pyta na nazor a potom ak nazor inych mu nevyhovuje tak za kazdu silu obhajuje tu jeho pravdu..
.
napr otazok - ako sa bozkavat je tu asi 20.. a itak sa zakladaju dalsie lebo su lenivy si ich vyhladat..
podla mna nejde o ochotu ale zavaznost problemu a moznosti vobec poradit.
refresh to nebol,len ma parkrat odpojilo-sikowny net,takze to nebolo naschval........-(
Lakino-suhlasim s tebou,ale ja som wtedy pozrela asi 10 diskusii a nebolo mi moc prijemne citat tu ochotu niektorych pomoct,skor to bola ochota co najhlbsie potopit....aj ked niektore diskusie,boli fakt o nicom alebo uplne o blbostiach...
Seco123,1ka-wec osobneho nazoru...pisem ho z estetickeho hladiska,a to mi z hlawy newytlcies...proste sa mi to paci....ale sto ludi-sto chuti.....inak,tato diskusia bola o inom,ci???
Marttina-nazow diskusie-Co ma nasralo...a toto bolo to co mna,preto......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
alebo otazky- ako zaujmem toho a hentoho chalana..? a ako to mi sakra mame vediet co on ma rad ked ho nikto nepozna..clovek poradi ze chod za nim a usmej sa ale co ak je ten typek plachy a tymto ho len vystrasis..alebo otazky..mozem otehotniet lebo.. preco nevytuka google a nehlada odpoveda odbornikov?
a najradsej mam ked sa autor pyta na nazor a potom ak nazor inych mu nevyhovuje tak za kazdu silu obhajuje tu jeho pravdu..
.
napr otazok - ako sa bozkavat je tu asi 20.. a itak sa zakladaju dalsie lebo su lenivy si ich vyhladat..
podla mna nejde o ochotu ale zavaznost problemu a moznosti vobec poradit.
faiza a teraz akoze kam to chces dotiahnut s touto diskusiou lol?
Lakino-suhlasim s tebou,ale ja som wtedy pozrela asi 10 diskusii a nebolo mi moc prijemne citat tu ochotu niektorych pomoct,skor to bola ochota co najhlbsie potopit....aj ked niektore diskusie,boli fakt o nicom alebo uplne o blbostiach...
Seco123,1ka-wec osobneho nazoru...pisem ho z estetickeho hladiska,a to mi z hlawy newytlcies...proste sa mi to paci....ale sto ludi-sto chuti.....inak,tato diskusia bola o inom,ci???
Marttina-nazow diskusie-Co ma nasralo...a toto bolo to co mna,preto......