Ochotnícke divadlo v Bratislave hľadá nových členov
Divadlo TANDEM je ochotnícke divadlo zaoberajúce sa vlastnou tvorbou v oblasti činohry a muzikálu. Mali by ste záujem sa k nám pridať? Informácie o konkurze nájdete na: » divadlotandem.meu.zoznam.sk/konkurz-do-diva... Ak by ste chceli vidieť ukážku
@marleymt Ďakujeme veľmi pekne, každá podpora je niečo .
@normane Za blbosť to budem považovať až vtedy, až budeme mať prázdne divadlo a na naše hry nebudú ľudia chodiť. Ale neboj sa, sedím aj za počítačom, ale určite neostanem len tam, to mi príde trošku nudný spôsob života. Ale každopádne aj to je názor a rešpektujem ho .
@ladylolila Tak kde je problém sa k nám pridať? V správe sú podané všetky dôležité informácie .
@lucina223 Ďakujeme veľmi pekne za pochvalu, pochvala vždy poteší. Tak možno sa raz na nás prídeš pozrieť alebo dáš o nás vedieť. Ešte raz ďakujeme!
@chlorofyl Tak bokom hanbu a skús to, nemá zmysel toto riešiť. Medzi nami sú ľudia, ktorí boli tiež kedysi hanbliví a úspešne sa socializovali medzi nás.
@timo159 A odkiaľ máš istotu, že žiadny talent nemáš? Človek nikdy nevie, čo sa z neho dá vypestovať (mám to overené). Ak sa ale nechceš pridať, prosím, ale možno by si sa mohol prísť niekedy na nás pozrieť, ak by si mal záujem .
@mmb prisť určite pridem niekedy, divadlo mám rád, sem tam navštevujem Divadlo Lab a Biele divadlo v BA, o vás som nevedel, len škoda že ste trocha od ruky, keďže bývam v centre, ale nevadí
@timo159 Úprimne? Aj ja bývam v centre a nečudujem sa, že si ešte o nás nepočul, keďže sme na scéne necelý rok a sme ochotnícke divadlo, čiže reklama sa robí pomaly, ale tak myslím, že zatiaľ za nás hovoria výsledky, že prevažná väčšina divákov bola zatiaľ spokojná a mnohí sa k nám vracajú a vidia hry aj dva alebo trikrát . Keby si chcel vedieť pravidelne kedy hráme a čo máme nové, tak buď na tej našej oficiálnej stránke » divadlotandem.meu.zoznam.sk/... alebo vo fanklube » www.facebook.com/DivadloTandem... . Najbližšie hráme tento piatok, keby si chcel. Ďakujeme každopádne za názor.
@normane Priznám sa, že ako srandu som to nepochopil, ale ak to je teda takto, tak sa ospravedlňujem za moju reakciu, ale sú ľudia, ktorí to naozaj takto myslia, tak ja nemám dôvod sa s nimi ani hádať ani nič, ale reagovať sa snažím na všetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@normane Za blbosť to budem považovať až vtedy, až budeme mať prázdne divadlo a na naše hry nebudú ľudia chodiť. Ale neboj sa, sedím aj za počítačom, ale určite neostanem len tam, to mi príde trošku nudný spôsob života. Ale každopádne aj to je názor a rešpektujem ho .
@ladylolila Tak kde je problém sa k nám pridať? V správe sú podané všetky dôležité informácie .
@lucina223 Ďakujeme veľmi pekne za pochvalu, pochvala vždy poteší. Tak možno sa raz na nás prídeš pozrieť alebo dáš o nás vedieť. Ešte raz ďakujeme!
@chlorofyl Tak bokom hanbu a skús to, nemá zmysel toto riešiť. Medzi nami sú ľudia, ktorí boli tiež kedysi hanbliví a úspešne sa socializovali medzi nás.
@timo159 A odkiaľ máš istotu, že žiadny talent nemáš? Človek nikdy nevie, čo sa z neho dá vypestovať (mám to overené). Ak sa ale nechceš pridať, prosím, ale možno by si sa mohol prísť niekedy na nás pozrieť, ak by si mal záujem .
@timo159 Úprimne? Aj ja bývam v centre a nečudujem sa, že si ešte o nás nepočul, keďže sme na scéne necelý rok a sme ochotnícke divadlo, čiže reklama sa robí pomaly, ale tak myslím, že zatiaľ za nás hovoria výsledky, že prevažná väčšina divákov bola zatiaľ spokojná a mnohí sa k nám vracajú a vidia hry aj dva alebo trikrát . Keby si chcel vedieť pravidelne kedy hráme a čo máme nové, tak buď na tej našej oficiálnej stránke » divadlotandem.meu.zoznam.sk/... alebo vo fanklube » www.facebook.com/DivadloTandem...
. Najbližšie hráme tento piatok, keby si chcel. Ďakujeme každopádne za názor.
@normane Priznám sa, že ako srandu som to nepochopil, ale ak to je teda takto, tak sa ospravedlňujem za moju reakciu, ale sú ľudia, ktorí to naozaj takto myslia, tak ja nemám dôvod sa s nimi ani hádať ani nič, ale reagovať sa snažím na všetko.