Ahojte, moja otázka pre dnes znie, či môžem i ja, keďže mám len 17 rokov (asi som ešte vo vývoji?) dodržiavať raz týždenne očistný deň, čiže iba piť alebo by som mala menej často. ďakujem
samozrejme možeš, je to pre telo velmi prospešne nakolko detoxikacia prečistuje vnutorne prostredie....jeden krát je myslim si klasika napr v nedelu ked mas kludnejši režím...
najlepšim detoxifikátorom je obyčajná čistá voda, vodovodná alebo s malým obsahom minerálov, pre ludi čo maju hekticky týžden a na stravu moc nepozerajú - proste jedia čo príde pod ruku, je tento den zbytočný a najlepšie je vtedy zvoliť stravu ktorá cez týžden najviac chýbala (trebars zelenina). Na vývoj to vplyv urcite nema ale najlepšie je skombinovať vodu s neakym lahkym jedlom (vlaknina), proste aby si nepocitovala hlad. Vlaknina sama ma vlastnost detoxifikovať a prečisťovať najme čreva, tým že zachytáva nebezpečné látky a odvádza ich z tela von. Vela ludi pocituje stres alebo urcity druh nespokojnosti ak je hladny (nie všetci), dost často to ma negativny vplyv a ak si jeden z tých ludi tak si len uškodiš tým, že budeš piť len vodu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty