Citacie: Ziadne, nulove pouzitie v texte (co je odkial)
Nazor lekarov: Ziaden uvedeny.
A na tej istej stranke (urite doveryhodnej) su uverejnovane aj (urcite realne a uskutocnene) veci ako Projekt Philadelphia: » www.mysteria.sk/readarticle.php...
@chef Nazor lekarov: Ziaden uvedeny ??? a tam dole od dvoch imunologov??cesekho sulu poznam osobne (bol u nas parkrat nakupovat) tak skus citat presnejsie alebo si kup okuliare (bez urazky) a netvrdim ze vsetko je tam pravda no toto dava zmysel... skus precitat toto » www.mysteria.sk/readarticle.php... a potom my povedz nazor....
@chef a myslis si ze veci takehoto typu budu overene?? vtipné......akokeby chces od USA ze ta prevedu po area 51 alebo na úprehliadku po NASA priestoroch
Takto : to co je napisane na tej stranke je dost zvelicene...
H1N1 je subtyp virusu chripky typu A ktory moze vyvolat lokalne epidemie...ale celosvetove pandemie su skor malo pravdepodobne...Na chripku vo svete kazdy rok zomrie par ludi rovnako ako aj na tento subtyp.
ockovanie proti chripke je v podstate neucinne kedze virus chripky sa neustale modifikuje .H1N1 je sice od 60tych rokov driftovo nezmeneny ale jeho vyskyt je zriedkavy.
nema zmysel sa nechat ockovat ale farmaceuticke firmy musia z niecoho zit
@6 ubohy pokus o vtip...nie som ziadny vesmirny kokot ortodoxny len ma skratka zaujimaju taketo javy atd...ked niekto zbada na nebi nejake svetielko pripise to automaticky k lampionu,alebo meteo.balonu,lietadlu no nikto nepovie UFO...je to mala moznost a pravdepodobnost no je tu ta moznost...50:50........samozrejme ze nikto nepovie pravdu..keby sa ludia dozvedia ze UFO alebo ina civilizacia existuje zacali by sa vyrabat horsie a nicivejsie zbrane hromadneho nicenia lebo by ludia nevedeli na co sa maju pripravit,nastal by panika a vela otazok..takto to skratka pripisu inemu ukazu daju to do massmedii ty to podaju ludom a ludia ostanu pokojny a slepy... (uviedol som priklady a moj nazor nie ralitu teda netvrdim ze UFO existuje no je tu ta moznost a to ze niekto veri massmediam a nechce pripustit inu moznot je kazdeho vec)....napriklad TESLA uz davno vedel ako sirit el.prud vzduchom...vies si predstavit kolko penazi by na tom terajsi clovek zarobil???nabujacky bez drotov...zastrcky bez drotov atd...no kde to je???kto to byuziva??vláda....ani o tom newes repsektive si to precitas na stranke mysteria.sk a neweris tomu lebo sa tak vola no pochybjem ze by bola stranka electricfree.gov.com ako oficialna a mohol by si to kazdy pozriet ved jedinym zdrojov takychto javov a cinov su prave taketo stranky lebo na tych oficialnych najdes holy kokot pravdy..precitaj si ten HAARP len tak z pice ..urob to pre mna..dava to zmysel a ked to precitas zistis ze USA ma HAARP ako oficialne niekde na aljaske s 100 antenamy a o 500 km dalej je take stredisko ale s tisicamy takych anten a to uz neni nikde napisane...sak kukni si google a to nekalme...zvrchu je pkne vidiet vsetko..aj area 51..z google maps zhora vidis hore nad nou na severe ako su tam kratery po vybuchoch..testovali tam piratov alebo co???
@chef ( dobry pokus) ale ja uz ´´pripravky´´ ziadne neberem.. respektive uz necvicim ...nemam na to cas lebo ma robota zamestnava natolko ze uz to mozem jebat ked to nemozem robit poriadne tak radsej vobec aj ked my cvicenie chyba....a ako my to robi zle??ze si trosku viac otvaram oci a respektive obohacujem svoje vedomosti a mozne konspiracne teorie (aj ked to ´´moze ´´ byt pravda-tym padom to uz neni konspiracia..)
haluz je ze ked dam jednoducho otazku (naprikald ako tu ) a jednoduche infantilne odpovede a hned sa kritizuje....skratka nemozete kliknut na odpoved ze???ego vam to nedovoli?alebpo pocit ze musite to opicovat?skratka otazka-odpoved nic viac necakam..
ja neverím týmto očkovaniam stavím sa že tých ludí čo na to naletia nastriekali s nejakými gebuzinami z čoho budú mať všelijaké čudné vedľajšie príznaky...všetko je len o peniazoch.
je jedno aky nazor ma kto lebo nikto newe na 100 pro povedat co v tej vakcine je a to je fakt..na obale moze byt napisane jedno no vo vnutri druhe....sam to poznam z doplkov vyzivy...ano je tam to a to a to... a o tyzden v novinach uz boli zystene pritomne aj latky ktore neboli uvedene na oblae a boli pod dopingovou kontrolou...a to su len doplnky vyzivy za par korun a ne to este vakciny za miliony...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Zdroje (urcite overene) www.indyibay.org, www.usatoday.com, www.naturalnews.com, www.nyc.gov, www.cdc.gov, www.hlavuhore.sk, www.sme.sk, www.cas.sk
Citacie: Ziadne, nulove pouzitie v texte (co je odkial)
Nazor lekarov: Ziaden uvedeny.
A na tej istej stranke (urite doveryhodnej) su uverejnovane aj (urcite realne a uskutocnene) veci ako Projekt Philadelphia: » www.mysteria.sk/readarticle.php...
Kludne mi tu postni dalsiu pravdivu, overenu vec z doveryhodnej stranky www.mysteria.sk
H1N1 je subtyp virusu chripky typu A ktory moze vyvolat lokalne epidemie...ale celosvetove pandemie su skor malo pravdepodobne...Na chripku vo svete kazdy rok zomrie par ludi rovnako ako aj na tento subtyp.
ockovanie proti chripke je v podstate neucinne kedze virus chripky sa neustale modifikuje .H1N1 je sice od 60tych rokov driftovo nezmeneny ale jeho vyskyt je zriedkavy.
nema zmysel sa nechat ockovat ale farmaceuticke firmy musia z niecoho zit