by som mu ho oplul kebyze pozera ako stim ci boha,je to trapne a teplosske. ano schytal by mozno aj ranu.
ked v bare stim tak v kabinke bo furt je obsadeny pisoar,ale dost casto ma to chyti po ceste z krcmy takze to oprem podla moznosti a dostupnosti kamier popripade donesiem domov jak spravny gazda hehe
@semhamforas zvieratka v lese sa dohodnu, ze si spravia grupak. Ked nadide ten den, dohodnu sa, ze to bude bez ochrany. Tak sa na to vrhnu. Ako tak zajko odchadza od svojej partnerky, pozrie na medveda a zakrici: ,,To nie je fer, medved podvadza. Ma gumu." Medved nanho pozrie a hovori: ,,Co ti jebe? Mne ho uz 20min fajci zmyja..."
používam výhradne kabíny, pripadá mi to krapet trápne keď viacero mužov čúra vedľa seba na pisoároch a to obzerávanie je teplé. keď už pisoár, tak jedine keď som sám na záchodoch
plati, ze sa nekukas druhym chlapom na vtaka. Ale musim priznat, ze raz som sa na jedneho tipka pozrel a musel som mu zahlasit: "pocuj ty mas na to aj zbrojny preukaz? " a nasmiali sme sa dost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ale vacsinou pouzivam kabinky...
a tusim je to tu sama zena
ked v bare stim tak v kabinke bo furt je obsadeny pisoar,ale dost casto ma to chyti po ceste z krcmy takze to oprem podla moznosti a dostupnosti kamier popripade donesiem domov jak spravny gazda hehe
Šibe?
NIETIMEKKI sorry za skomoleninu no to som uz zazil aj ja take ci boha
ale podla mna tym cernochom fakt musi byt smiešno keď vidia takeho belocha
pre všetkých ktorí nevedia ako to tam chodí (špeciálne odporúčam autorke tejto témy... )