Tato tema ma napadla preto lebo ma matka nexala doma z piatka na sobotu, co by nebolo zle ale nechala mi tu mojho dementneho maleho brata (ktory navyse v noci grcal a teraz mi este zavolala ze dojde az zajtra.... no nezabili by ste ju?
Akože moja mama ešte aj teraz hovorí, aby som neotvárala cudzím ľuďom, aby som si nevodila chalanov do bytu (v živote som to nespravila a ani to nemám v úmysle, len ona pozeráva veľa filmov), aby som sa nezabudla najesť a dodržiavala pitný režim
Mne hovorila sestrička, že sa raz skryla na záchod od 16 do 19hod tam sedela a normálne si tam hračky nabalila, aby mala čo robit. Ja som sa zvykla bát hlavne takých divných zvukov a toho, že ma niekto sleduje.. tak som si začala spievat, že akože aby vedeli že sa ICH nebojím....haluz, čo?xD
Ostávala som sama doma asi od 6. ročníka na ZŠ....ale len na také 2-3hod.........no teraz je to už v poho.......aj celý deň veď je mi to už v podstate jedno.......!!!!!!!!
asi od siedmych, siestich...mama chodila do roboty a ja s malym bratom sme boli sami doma..teda viac vonku ado doma.. raz sa nam podarilo rozbit sklona skrinke v obyvacke...sme hned volali babke, ze co mame robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Milujem svoju mamu