mysli, ze aj rovno par dni po narodeni..viem, ze ked som chodil k babke na prazdniny a boli male maciatka, hned po 2 dnoch som sa s nimi hral a macka ich v pohode brala k sebe kojit atd
problem je v tom ze tieto maju asi 2 tyzdne a uz boli chytane. ich pravdepodobna matka ich ignoruje, dokonca na nich sycala. su viac nez pol dna bez materskeho mlieka a ja ani neviem ci sa rana doziju. :/
mne vždy keď som bola maličká zakazovali chytať mačiatka aj 2 mesiace najmenej . a nešlo tam len o to že by ich mohla odvrhnúť ale skrátka oni nie sú hračky a také drobučké stvorenia si môžu ľahko ublížiť . lepšie keď sú trochu plaché ako keby sa majú vopchať do kolesa auta a nezľaknú sa zvuku motora .
@limalima ak im chces pomoct, tak uvar "gris" z krupicovej kase, taky riedsi, urcite im nedavaj ciste mlieko. a normalne z detskej flase ich skus nakrmit. aj nasilu im to treba vopchat do papulky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@dragonfly1 ja som ich nechytala, ale deti od susedov. nasli ich vonku v hustine a v domnienke, ze sa stratili
O__________________O