a ozaj taká otázka že či už ste sa niekedy tak nad tým zamysleli, že keď sa.. buchnete, alebo porežete, že vás to bolí viacej ako pol minúty s ihlou v ruke?
Dlho mi nebrali krv... :/ Ale vždy keď mi berú, tak sestrička: "Nedívaj sa tam, bude ti zle..." A ja vždy sledujem doktorku krok po kroku a to je jaké zlaté, keď sa to napĺňa... A potom ešte keď si to vymieňa a tááák...
Ale keď mi majú pichnúť injekciu, tak to je presný opak, to idem zošalieť a minimálne týždeň pred očkovaním mám nervy v kýbli... (ach) A tak strašne to bolí :´-(
@malapohroma to ja mne minule nechcela ísť... sa mi to prvý krát stalo tri krát mi tú ihlu pichli do ruky.. chvalabohu potom už išla.. pomaly, ale išla.. som skoro zemrela
Nebojím sa a nebýva mi zle... Jediné čoho sa bojím je, keď mi hľadá žilu. Mám zle viditeľné žily, takže niekedy sa to sestričke nepodarí na prvý krát takže som dopichaná jak..
nenávidím ked mi berú krv. Vždy sa musím premáhať aby som nekričala, a vždy to bolí, žiadna včelička. Ked som bola decko tak ma uvazovali na stoličku aby som sa nehýbala a strkali do mna ihly. Takmer každé ráno niekolko týždnov tak mi hovorte že sa nemám báť. Aj anjelikov som videla ked sa mi raz podarilo odpadnúť.
Bola som uplne v pohode do svojich 16 rokov. Potom som stravila 3 tyzdne na kramaroch, kde sestricky kazde rano trafili asi a piaty raz, mala som navrete a dopichae ruky este rok a pol a tam sa mi vybudoval ten divny odpadavaci pocit.
keď mi brali krv tak mi bolo na odpadnutie a veľmi sa mi krútila hlava a bola som bledá ako stena a k tomu ma pochytil strach. Bléééééééé. Keď musím isť na odber krvi tak musím sa nejako prekonať, ale je to veľmi ťažké.
och neznášam vždy odpadnem až mi je to blbé pred tou doktorkou ete sa nestalo ,aby som neodpadla ..ja už keď vidím ihlu ,že mi idú pichnúť tak ma chytajú mdloby ....neznášam to !! najhorší je na tom ten pocit ,keď cítim ihlu v žile ...mi je do plaču vtedy ..a mám stresy
pohodááá mne už v živote brali krv aspoň stokrát, takže ja to už beriem ako úplne samozrejmú vec a vôbec to necítim, keď ma tá ihla pichne a ani mi nebýva zle, beriem to fakt úplne v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
..k založeniu ankety ma inšpiroval môj raňajší program na štvrtok :´(
@mm47 no nejak tak
Ale keď mi majú pichnúť injekciu, tak to je presný opak, to idem zošalieť a minimálne týždeň pred očkovaním mám nervy v kýbli... (ach) A tak strašne to bolí :´-(
neznášam to, neznesiem to
a keď som tam dnes ráno, samozrejme, že to nebolelo, ani zle mi nebolo, ani nič
ale neznášam to a vždy sa bojím
a povacsine som odpadavala alebo mi blo zle
nepomozem si
Ale inak sa na odber vždy teším
ale aj tak by som chcela v osemnástke darovať krv.. to aby som už začala zbierať odvahu!
Dúfam, že sa na to odhodlám...