Vie mi niekto poradiť čo je lepšie, či odfarbiť prirodzené hnedé vlasy odfarbovačom, peroxidom alebo hneď farbou bielou alebo šedou, keď chcem dostať šedý alebo biely efekt.
Dík
iba farbou ti to nevytiahne tak do bleda aby si si mohla dat sedu/bielu.
ja som vzdy pouzila odfarbovac (aj z ciernej uplne na blod) a bolo to v pohode, vlasy som nemala nejako extra donicene (nic co by trosku starostlivosti neopravilo), takze odporucam
2x som mal odfarbenú hlavu.
Prvýkrát to vyšlo ako som chcel, mal som pekné biele vlasy, druhýkrát som mal peroxid asi krátko alebo čo a mal som žltú gebulu. Trebalo by mi potom použiť nejakú platinovú farbu, ale s tým sa mi už nechcelo srať, tak som sa zmieril so slniečkovou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ja som vzdy pouzila odfarbovac (aj z ciernej uplne na blod) a bolo to v pohode, vlasy som nemala nejako extra donicene (nic co by trosku starostlivosti neopravilo), takze odporucam
Prvýkrát to vyšlo ako som chcel, mal som pekné biele vlasy, druhýkrát som mal peroxid asi krátko alebo čo a mal som žltú gebulu. Trebalo by mi potom použiť nejakú platinovú farbu, ale s tým sa mi už nechcelo srať, tak som sa zmieril so slniečkovou.