Takže ma tak napadlo, že čo tak pridať sem niečo, čo odfotíš teraz webkou, foťákom, mobilom... no to je jedno, niečo okolo seba, resp. seba hlbší zmysel to nemá, ale môžu výjsť celkom zaujímavé fotky na ktorých sa potom budeme kochať
@moonbeam ja pouzivam MMD3 uz hodne dlho ale hento vyzera byt praktickejsie i ked vyzorovo sa mi moc nepaci...skusim si ho stiahnut a uvidim ake to bude
@kosmiklove aaa MMDcko som pouzival od uplneho zaciatku pokial som toto neobjavil chcel som nieco do rohu silou mocou, kde budu vsetky prvky plus mi to ukaze bitrate
@kosmiklove som zabudol, ten skin potrebuje Alpha Blending enabled, ak to mas vypnute tak moze blbnut alebo sa vobec nezobrazit, kedze polovica rozmerov skinu je priesvitna
@n0win0u co mas obsah zlosky netriedene, tak takych mam na ploche aspon 10 ked si vzdy vytvorim novu bez nazvu lebo sa mi nechce robit nazov a nechce sa mi to ukladat
@n0win0u ja mam zaplnene v pc 570gb a skoro nic v nom nemam jedine co sa hram je LOL, uz sa chystam na cistenie PC dlho, ale volako sa neviem odhodlat, ked vidim kolko nezmyslou tam mam
okrem novy priecinok 1, 2 ,3.. tam mam aj priecinky ako "s", "h"... ja som neskutocny bordelar. Ja tomu nadavam ze "usporiadany chaos"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
alebo
@kosmiklove CornerAMP, pouzivam uz asi tri roky a nema chybu
@tasha5 snažím sa je to najkalorickejšia káva, nemôžem často piť
@andegor aky klamar! inak ak nahodou si neni tak mozes prist aj ku mne, ja sa iez rad zveziem na tardis -e
okrem novy priecinok 1, 2 ,3.. tam mam aj priecinky ako "s", "h"... ja som neskutocny bordelar. Ja tomu nadavam ze "usporiadany chaos"
a navyse ju prekladal moj triedny zo strednej
lezim v spalni moj stolik