Je tu nejaký expert na iOS? Som prihlásený v icloude na tablete a chcel by som sa neho odhlásiť a nahlásiť si tam iné konto, ale na mail, ktorý mám prihlásený už nemám prístup, teda heslo neviem. Skúšal som heslo obnoviť, ale pošle ho na ten daný mail. S
ja mam pocit ze ked pojdes do applestore a dokazes ze to je tvoj tablet a tvoj ucet a tak a zaplatis 50€ alebo kolko tak ti to odblokuju ale neviem ci to nie su famy co som zachytila na fb skupine
@h8u ale oficiálny appstore pokiaľ viem na Slovensku nemáme :/ tie istore obchodíky v nákupných centrách takéto služby neponúkajú Tak nič no.. diki aj tak
ako moze nove heslo posielat na ucet, od ktoreho heslo nemas? ved to nedava zmysel. pri registracii icloudu predsa zadavas zalozny mail, na ktory ti tieto veci na reset maju chodit v pripade odcudzenia uctu alebo vsetkych tychto problemov. toboz, ak ma clovek apple id aj mail na icloudovej adrese.
@trdelniiiq ide o to, že pri prihlasovaní do icloud účtu v iPade môžem zvoliť len možnosť: "zabudol som heslo" alebo "zabudol som ID"... ID ale poznám... a keď dám možnosť "zabudol som heslo" tak mi ho pošle na ten mail (to je v podstate ID)... ale možnosť, že nemám prístup k mailu tam nie je... pokiaľ viem, záložný mail som nikde nezadával, len dátum narodenia aj to som isto ako vždy zvolil náhodný...
@trdelniiiq diki... obidve možnosti som skúšal, ale dátum narodenia som vtedy dával náhodný (keďže išlo len o pracovný účet) takže tam v tom sa neviem posunúť na kontrolné otázky a pri tom prvom... odošle mi to na nejaký mail, ale netuším vôbec na aký. Na ten čo používam všade primárne mi nič neprišlo...
lebo pustilo ma to resetovať iba nastavenia ako také, internetové nastavenia a nastavenia "umiestnenie a súkromie". Akonáhle som dal že chcem resetovať všetko popýtalo si to odo mňa prihlásenie do icloudu o čo sa snažím. Je to akosi moc dobre zabezpečené
@fero511 len sa s tým budeš hrať niekoľko hodín lebo po nejakom 6. pokuse čakáš viac minút ba další pokus až sa to zvyšuje na čas kedy čakáš hodinu mne to pri jednom iPade pomohlo keď som potrebovala vymazať účet toho človeka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
» www.imore.com/how-reset-forgo...