ahojte, chodím na VŠ, ktorá ma veľmi nebaví(idem do 2.roč. Bc). pracujem však často ako výpomoc pre jednu firmu (účtovníctvo-jednoduché aj podvojné). práca ma baví,aj keď sa mám ešte čo učiť. bolo by vhodnejšie odísť zo školy a dať si novú prihlášku na sm
neva, že máš prax...poznám i zamestnania, kde zamestnávateľ dal zamestnancovi na výber - buď si dorobí školu alebo sa s ním rozlúči, prípadne ak si ho aj nechá, nikdy nebude adekvátne finančne ohodnotený ako osoba s titulom...
je to individualne, ako tu pise @2 aj take pripady su, no zas aj uplne opacne, ze clovek s vysokoskolskym vzdelanim pracujuci vo svojom odbore dostava ten isty plat ako jeho kolega-stredoskolsky absolvent
@starsirius podla mna ked si sa uz dostala na tu skolu, a ides do druhaku, vydrz to a dokonci si aspon toho Bc., mozno ta o pol roka, rok ta praca uz nebude az tak bavit a budes rada ze budes mat aspon nejaky papier.... aj ked v dnesnej dobe ti to nic nezarucuje
zase to sú len keci, že vysokoškolský diplom je na nič a nič nezaručuje. hoci hovorí každý tak dokonca aj na vysokých miestach po firmách, ale keď sa spýtam dostal by si tak vysoké miesto aj bez vysokej školy.tak odpoveď bola vždy rovnaká tak to určite nie čiže ono pokiaľ chceš urobiť aj akú takú kariéru tak určite bez výšky sa to nezaobíde. pokiaľ chceš robiť tam, kde si tak v pohode ti možno už aj stredná škola postačí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a nedavaj na rady druhych, urob si ako chces ty
a ak ta skola nebavi, chod z nej prec - ja som zabila "par" rokov studiom odboru, ktory je sice ziadany a ma aj celkom bavi, ale zivit sa tym nechcem