Momentálne som v kvinte,no už dlho chcem odísť,ale stále som si vravela,že to tam dáko prezijem.No posledný rok tam už fakt dosť trpím a nenavidim to.Veľmi by ma bavilo byť kozmetičkou avšak nechcem aby ma niekto považoval za tupú ak sa dám na takú školu
@kristina220 mám tam tie 4 roky už nejak vydržať? Je podľa vás dať sa na niečo takéto pod úroveň? Ktorá je najlepšia stredná zameraná na toto?(rada by som šla na intrák)
vôbec tam nezostávaj, keď ťa to nebaví, iba tam budeš trpieť a ešte viac sa ti to bude hnusiť
nie je nič horšie ako zostať na debilnej škole iba pre to, že ostatní hovoria: "veď to už tých pár rokov vydrž"
pokiaľ viem, na kozmetičku ti v pohode stačí kurz, síce niečo stojí, ale ak pomalinky začneš šetriť už teraz alebo si potom nájdeš brigádu tak to bude v pohode
ale na druhej strane ak ťa to tam že veľmi nebaví asi by som neostala, nemá to význam
Ahoj!
Poznám baby, ktoré sú vyštudované kozmetičky, a robia vo výrobe, v Tescu atď.
Ja som chodila tiež na gympel, nenavidela som školu, ale som doštudovala.
Potom som si vybrala vysokú skolu, kam chodia tupci,,, zlý výber, ale popri škole som sa zamestnala, a o rok sa chystám na veterinu alebo na leteckú.
Z gympla ešte môžes ist na hocijakú školu, alebo na kurz kozmetičky, ale z učňovky také možnosti nebudeš mať, premysli si to 500 krát
@hawk799 rozhodne súhlasim, akurát že pokiaľ sa odtiaľ chceš odmrdať tak musíš mať kdesi istotu, že ti robotu dajú, na druhej strane neviem prečo by som k tomuto niekoho presviedčal keď som sám malý sopliak
Ak si inteligentná, tak by si tam mala ostať. Mnoho študentov sa doslova môže skockovať, len aby sa tam dostali... Z gympľa sa môžeš dostať takmer na akukoľvek výšku. A ak chceš, choď za kozmetičku, ale určite by som nešla na inu školu. Určite ešte niekedy možno zmeniš názor a možno budeš ľutovať, že si odišla. Taktiež ako kozmetička by si zrejme nemala až taký vysoký plat... Ostaň na gympli, tam máš otvorené možnosti a zahadzovať to len tak predsa netreba, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nie je nič horšie ako zostať na debilnej škole iba pre to, že ostatní hovoria: "veď to už tých pár rokov vydrž"
ale na druhej strane ak ťa to tam že veľmi nebaví asi by som neostala, nemá to význam
Poznám baby, ktoré sú vyštudované kozmetičky, a robia vo výrobe, v Tescu atď.
Ja som chodila tiež na gympel, nenavidela som školu, ale som doštudovala.
Potom som si vybrala vysokú skolu, kam chodia tupci,,, zlý výber, ale popri škole som sa zamestnala, a o rok sa chystám na veterinu alebo na leteckú.
Z gympla ešte môžes ist na hocijakú školu, alebo na kurz kozmetičky, ale z učňovky také možnosti nebudeš mať, premysli si to 500 krát