ja som to zistila ked som mala 5 ked som uvidela ze rodicia davaju darceky pod stromcek a bolo mi hned jasne ze ziaden Jezisko ako mi hovorili neexituje
Ja som Ježiška nikdy nemal, my sme mávali ešte Deda Mráza (čo mne ako decku pripadalo logickejšie, že nejaký dedko roznáša darčeky na koči a poletuje po svete, pripadalo mi to logickejšie, ako že darčeky roznáša bábätko, ktoré sa ešte len v Jeruzaléme narodí v tú noc - to mi pripadalo absurdné
tááák ja som nato prisla v mojich 4 rokov nasi nevedeli ze sa vždy hram v satniku za kabatmi ja som tam ako mala vždy chodila a raz som ta isla a le nedalo sa mi tam ist a pozeram skatule a take tak som jednu odbalil a uvidela som darcek pre kiku a spitala som sa maminy ze preco jezisko chodi tak skoro a nasi boli nastvani a povedali ty trdlo to si mala dostat od babicky az na vianoce PRERIEKLI SA
Nikdy som neveril Ja som bol strasne skepticke dieta...... v podstate mi bolo vsetko jedno a len som sa smial aki su moji rovesnici blbi Ale tak.... s odstupom casu som zistil ze tento styl sa velmi nevyplaca a nejak ma zmenila puberta
asi 6 som mala... sesternica mi to povedala... a ja som bola šťastná, že sa nemusím modliť k ježiškovi, ale stačí povedať mame, čo chcem na Vianoce... a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
načo som len chodil na toto blbé fórum...
fakt to nebolo v tom, ze to male dieta roznasa darceky
ale to asi len pre niektorych..
len bez tej jahody
našla som darčeky
@9 @Johnysheek . . . ziadne darceky sa neobjavili. Dary priniesli az traja krali Gaspar, Melichar a Baltazar