Raz som bola s kamosmi v pizzerii a jedna kamoska spomenula ze nasla stranku kde su super clanky v casaku a v pohode ludia a tak som toto objavila nastastie
ja som to zachytil od sestry, neviem či sem ešte chodí, ja síce v poslednom čase len sem tam, ale to kvôli už odpochodovanému maturiťáku, len neviem čo s tým spraví vysoká škola (FEI STU)
hrávala som travian a tam jeden chalan z mojej ally zavesil do fóra link na blog tu na birdzi - užívateľa si už nepamätám, ale bol to blog o tom, ako sa posral - a takých "posieracích" blogov tu mal viacero
ešte v ten deň som sa sem regla - že keď hento sa ľuďom páči, tak moje blogy budú dvojnásobne
hm ja som nejak nemala na vyber kamoška mi poslala link tu sa zaregistruj a piiš ...neviem čo by mi urobila ak by som neposluuchla ale som rada že som posluchla
@heidi ... niekedy na jeseň r. 2007 povedala, že objavila takú stránku, ktorá je úplne iná... a že sú tu takí normálnejší ľudia a že sú tu aj články... A potom mi kázala, aby som sa zaregistrovala Ale vtedy som ešte mala iný nick...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ešte v ten deň som sa sem regla - že keď hento sa ľuďom páči, tak moje blogy budú dvojnásobne
keď som hľadala rôzne diskusie na určite témy hodilo ma to väčšinou sem na birdz. Nakoniec som neodolala a zaregistrovala som sa sem
ja som sa otom dozvedel cez jednu stranku