nic z toho co napises sa ma nedotyka, lebo si nepodstatny a mna takí nezaujimaju
je mi naozaj ukradnute, co si myslis o mne, ci o ludoch ako som ja...
napoznam ta, ty nepoznas mna, no rozdiel je v tom, ze ja sa nestaram co robis ty, no tebe to neda a musis sa vyjadrit.
Vy dvaja ste úžasní Stierač na ponorke je klasika.
Mňa najlepšie odfajčila matka, keď som je vravela, ako sme v škole v rámci nejakého projektu mali písať maily Poliakom...A tvrdila som, že mi neodpisuje nikto preto, aká som odpudivá (myslela som písomný prejav)...Ona na to nahodila ustarostený pohľad a pohrebným tónom oznámila: ,,No vieš, nemala si mu posielať fotku..."
Na svoje si nespomínam, ale keď niekto dlho a vytrvale klope na odomknuté dvere, poviem: ,,Veď vojdi, myslíš, že tu s dakým kopulujem na písacom stole?"
Alebo partnerke v dialógu na anglickej olympiáde som povedala: ,,Keby ma zaujímal tvoj názor, šla by som na veľmi dlhú prechádzku, na konci ktorej by som sa vrhla z mosta."
Určite ste sa mnohokrát vo svojom živote stretli s hlúpymi ľuďmi. Alebo ste si aspoň pomysleli pri stretnutí s niektorým, že to musí byť fakt nejaký sprostý človek. Niekedy vás to vytočilo, niekedy ste len kývli rukou a niekedy ste sa aj zamysleli. Kde sa však takýto hlupáci berú?:d
tak nejvacsi odfajc v mojom zivote ,ale haluzny bol, ked sme boli na lyziarskom a bola jedna hodina rano a bola hrozna tma a moja spoluleziaca povedala ( ja sa volam Nikola): " Pozrem sa na NIku, vidim hovno" ja som jednoducho nemohla, taky zachvat smiechu ma, chytil
ja si velmi nepamatam viem ze som zadrela zopar ale v pamati mam co povedal jeden chalan "taku ti plesnem ze sa budes s gombitovou pretekat dolu kopcom"
a/ ty si urcite prva svina co dokaze pisat jednoduche vety na klavesnici
b/ opica sa chova lepsie pri nedelnom obede tak potom neviem skadial teba rodicia vyhrabali ked mali namierene do zoo
c/ hej..ocuj este ti nikto nenasral do krku a neprikryl to hlavou?nie?... tak tu nevypisuj pixoviny lebo ti to objednam k narodeninam
d/ keby tvoj foter vedel co steba bude tak ta necha uschnut na slipoch
e/ ocuj neni su tvoji rodicia surodenci?...dvaja bratia?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
70% mozgu tvori kvapalina..bohuzial u niekoho spomalujuca
nic z toho co napises sa ma nedotyka, lebo si nepodstatny a mna takí nezaujimaju
je mi naozaj ukradnute, co si myslis o mne, ci o ludoch ako som ja...
napoznam ta, ty nepoznas mna, no rozdiel je v tom, ze ja sa nestaram co robis ty, no tebe to neda a musis sa vyjadrit.
ak by ludia ako ty boli aspon z polovive tak inteligentní ako sliepka, zilo by sa nam na tomto svete o mnoho lepsie
teba stretnut v noci v lese, tak sa zakusnem do stromu a robim, ze som suchy konar
si len jedna dvadsiatina nasej triedy, cize z globalneho hladiska NIČ
da ti priatelsku radu : Bud sam sebou...minimalne
(uz by mohol aj niekto dalsi pridavas odjeby )
si hlupsi jak hlupost sama
Mňa najlepšie odfajčila matka, keď som je vravela, ako sme v škole v rámci nejakého projektu mali písať maily Poliakom...A tvrdila som, že mi neodpisuje nikto preto, aká som odpudivá (myslela som písomný prejav)...Ona na to nahodila ustarostený pohľad a pohrebným tónom oznámila: ,,No vieš, nemala si mu posielať fotku..."
Na svoje si nespomínam, ale keď niekto dlho a vytrvale klope na odomknuté dvere, poviem: ,,Veď vojdi, myslíš, že tu s dakým kopulujem na písacom stole?"
Alebo partnerke v dialógu na anglickej olympiáde som povedala: ,,Keby ma zaujímal tvoj názor, šla by som na veľmi dlhú prechádzku, na konci ktorej by som sa vrhla z mosta."
" Si j...bnuty?"
/ ty sa poškrabkaj po hlave a šlušľavo s debilným displeyom ( ksichtom) odpovedz/ : " a vyzerám tak?"
situácia číslo 2:
...neviem ešte porozmýšlam...
a ten výrok,čo napísal @cruz ,čo ho mal od @alcaponita ,sa mi tiež páči
Kamarát na každé debilné tvrdenie odpovedá: ,,Neverím, ukáž bloček!"
,,Tú knihu si pochopil sám, alebo ti niekto urobil stručný výťah pre jednoduchšie povahy?"
b/ opica sa chova lepsie pri nedelnom obede tak potom neviem skadial teba rodicia vyhrabali ked mali namierene do zoo
c/ hej..ocuj este ti nikto nenasral do krku a neprikryl to hlavou?nie?... tak tu nevypisuj pixoviny lebo ti to objednam k narodeninam
d/ keby tvoj foter vedel co steba bude tak ta necha uschnut na slipoch
e/ ocuj neni su tvoji rodicia surodenci?...dvaja bratia?
8)
emo-freak.blog.cz/0805/doost-dobre-odjeby-xd
Všetci ste tu trápný ako schodý vo výťahu!
Daj mi to.zaplať!