Vcera som pila zo sklenenej flase a niekto do mna omylom buchol. Z vrchneho zubu sa mi ulomilo asi 2mm. Nie je to ani moc vidiet, ale mam to dost citlive a nemozem dobre jest. Ak mate niekto s tymto skusenost, platili ste u zubara za opravu zubu ? Ak he
platí sa za to, ale ak si to nedáš urobiť, nielenže to budeš mať citlivé..ale sa ti to môže postupne olupovať alebo sa ti ľahšie zlomí viac..a potom(keď viac) sa ti môže poškodiť nerv a potom ti budú musieť vytrhnúť dávať nový zub..trošku odstrašujúce ale to mi hovoril zubár, keď som prišla s nalomeným zubom
záleží to od toho ako to máš odlomené, ja som si taký pekný trojuholník ulomila zo zubu a žila som bez dorobeného tuším 2 roky. ale druhý zub sa mi tak ulomil, že som nevedela ani len piť aké som mala bolesti. ale je to lepšie si dobiť, viac ako 35 e to nebude/35 som platila ja a bola väčšia polka odlomená/, pokiaľ máš teda prehliadku za minulý rok
Ja mam ten isty problem asi 1mm mam odlupeny zub. A ked somsa pytal ze co sa da stym spravit, tak mi zubarka skor odporucala zub zabrusit, aby ten lom nebolo velmi vidno. Da sa tam dat aj ta vypln, ale ta vypln sa pouziva ked mas vacsi lom, navyse treba pocitat s tym ze nebudes mat vecne. Hlavne predne zuby su najviac namahane, a skor ci neskor sa ta vypln odlupne. V kazdom pripadne to najprv konzultuj so zubarkou, nech ti odporuci co je pre teba najlepsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Mne sa to tiež stalo, keď som mala vypité a išla som sa napiť zo sklenenej flaše piva..
mne to iba trošku obrúsila, alebo uhladila či jak to nazvať a to je celé