Keď som dostala nutkanie, vykašľala som sa na to a dala si buď niečo pepermintové alebo tak, proste som sa snažila na to nemyslieť a ignorovať nutkanie. Ale hlavná je pevná vôľa, bez tej sa fakt nezaobídeš.
neviem, či som bol závislý; ale zvykol som sfajčiť aj 15-20 denne a keď som sa rozhodol, že si nebudem dobrovoľne zajebabrávať organizmus dechtom, tak som s tým skrátka prestal a teraz si už len občasne niečo zmotám.
si daj banán alebo mandlu, keď budeš mať nutkanie niečo držať a konzumovať.
@ancici15 to záleží podľa toho akú si kúpiš, ja mám takú, do ktorej idú nabíjacie baterky a nabíjačka mi svetielkom indikuje kedy je plne nabitá..nemerala som to ale myslím že hodinku maximálne to trvá
ja som síce neprestala stále, ale pomohlo mi odnaučiť sa fajčiť krabičku denne jednoducho tak, že som si nechávala cigarety v aute, aby som nemala čo fajčiť na balkóne, prípadne som si vzala hore iba jednu... keď som niekde išla, nechala som si v krabičke iba dve-tri a zvyšok nechala doma...
proste nejak postupne, dnes už prežijem aj s jednou denne
ja som nemala peniaze a prestala som sa stretávať s ľuďmi ktorí fajčili ver mi, síce ťa niekedy chytí chuť, ale to mňa väčšinou vtedy, keď som doma a nemám šancu sa dostať k cigarete
ja nefajčim ale moj dedko fajčil aktivne dve krabičky denne asi 60 rokov vkuse a potom sa rozhodol prestat, lebo cigarety velmi zdraželi a nemohli si to dovolit kupovat a tak namiesto toho začal luskat slnečnicove jadierka a zo dna na den prestal.
Proste som si povedal, že toto je moja posledná, a stalo sa. Slovo, ktoré som si vtedy dal, platí už štyri a pol roka. Prvý mesiac bol síce trochu na nevydržanie, no potom nutkanie akosi prestalo.
@myschka ťažko povedať, mám dni kedy tú cigu nedám z úst a vtedy mi náplň vydrží 3 týždne a inokedy mi vôbec nechýba, 30ml náplň mi vydrží viac než mesiac.... cenovo sa to určite vyplatí viac ako obyčajné cigarety
fajčil som asi 4 roky, tak 15 - 20 cigariet denne.
Teraz na to jebem. Je to cheat, ale prestali mi cigarety chutiť. OK, sem-tam si zapálim s kamošmi na pive (čo je vlastne často ), keď od niekoho vyžobrem cigu (sám som si ich nekúpil už mesiac-dva a nejde o peniaze ), ale aj tak som schopný vyfajčiť tak polku, blee. Možno tak ručne balené cigy z dobrého tabaku ujdú, ale viem že fajčiar zo mňa už nebude.
Ale chápem že táto moja skúsenosť nikomu nepomôže, lebo si človek nevie rozkázať čo mu bude chutiť a čo nie. Keby mi chutili tak asi neviem prestať.
čo ja viem, ja keď som chcela prestať fajčiť, tak som si proste povedala, že teraz dofajčím krabičku a končím. a stalo sa, nefajčila som už asi pol roka a ani mi to nechýba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
si daj banán alebo mandlu, keď budeš mať nutkanie niečo držať a konzumovať.
ja ešte stále nedokážem začať fajčiť, takže ti nemôžem poradiť, ako by sa dalo prestať.
» www.rajcigariet.sk/elektronicka-ci...
tuto je tá čo mám len za 40€, ja som ju kupovala za 60
@thrwtchr nie je to fajčenie, je to vodná para s najnižším obsahom nikotínu, bez 4000 škodlivých látok, ktoré sú v cigarete...
a zakaždým, keď si pomyslela na fajčenie, proste ich natiahla a pustila.
proste nejak postupne, dnes už prežijem aj s jednou denne
sam mi to hovoril. asi už 50 krat . ak neklame
» www.birdz.sk/webka/tomias/bl...
tiez som este nedokazal zacat
Teraz na to jebem. Je to cheat, ale prestali mi cigarety chutiť. OK, sem-tam si zapálim s kamošmi na pive (čo je vlastne často ), keď od niekoho vyžobrem cigu (sám som si ich nekúpil už mesiac-dva a nejde o peniaze ), ale aj tak som schopný vyfajčiť tak polku, blee. Možno tak ručne balené cigy z dobrého tabaku ujdú, ale viem že fajčiar zo mňa už nebude.
Ale chápem že táto moja skúsenosť nikomu nepomôže, lebo si človek nevie rozkázať čo mu bude chutiť a čo nie. Keby mi chutili tak asi neviem prestať.
(asi dve krabičky na týždeň som mávala, cca)