Kamosovi zobrali vodicak v skusobnej dobe musel ist do autoskoly na preskusanie, ale neurobil testy, tak siel zase a zase neurobil, je to nejak ohranicene, ze kolko krat moze to preskusanie absolvovat?
@bluepanter ja to skôr vidím tak, že každý robí frajera až kým sa niečo podobné nestane jemu... Potom kňučí v kúte. A nie, niesom jeden z tých čo neurobili na prvý krát.
no on robi frajera najma teraz ked uz ho nema, a ako tvrdi, caka na to kedy ho konecne zavolaju na dalsie skusky, aj ked ja si myslim, ze to by mal on sam tam zajst, nie?
Ja sa ešte čudujem že existuje tá 2 ročná lehota, veď minulý rok sa diskutovalo o tom že sa má zrušiť 2 ročná lehota a že to je jedno či má niekto vodičák rok alebo 10 rokov proste každý komu bude odobratý tak musí isť na preskúšanie do autoškoly a jasné že za to musí zaplatiť.
@1 pochybujem že môže chodiť koľko chce. Aj keď si robíš po prvý krát vodičák sa mi vidí že máš iba tri pokusy(neviem teraz na isto či len tri) ale určite je tam stanovená hranica, ak nespravíš potom si musíš opätovne zaplatiť celú autoškolu.
@weeman to bolo zo srandy . Ja nerobím frajera, ja som čerstvý vodič a ešte to bude chcieť veľa rokov(!) praxe, aby to bolo dobré. Ale ak sa niekto nevie naučiť pár pravidiel o jazde a základné značky, tak na cesty ozaj nepatrí. Takýto vodič ti potom nedá prednosť a už tu je nehoda. Tie testy nie sú len tak zo srandy, že nie?
A povedz mi, kto sa dnes nevie naučiť odpovede na tie testy, ktoré sú aj tak vždy rovnaká sada (35 ich je). To by nám aj v škole mohli dávať otázky na testy domov, nech sa ich naučíme . Proste toto nepochopím .
@pa3cek pre tých ktorí robili v čase keď bola zavedená skúšobná doba, stále platí. Ide o to, že človek, ktorý je v skúšobnej dobe, má omnoho väčšie postihy za priestupky, takže príde o vodičák velmi lahko... Sám som zažil ako si to fízli vyslovene vychutnávajú.
@bluepanter koľko z tých značiek a stupidných predpisov v skutočnosti budeš potrebovať? Naozaj potrebuješ vedieť, že maximálna výška hmlových svetiel nad vozovkou je 35,2458 mm?? A podobné nezmysli?? Osobne si nepamatám ani polovicu z toho čo som bol naverklikovaný z toho ako som robil 100 krát na nete tie testy... A na skúške stačí, že dostaneš kreténa, nevyhodíš smerovku keď sa otáčaš alebo podobnú kravinu a môžeš si zbaliť saky paky. Nevieš čo, kde, kedy a ako sa mu stalo, takže robiť tu kovboja je hovadina.
@weeman také pípoviny s hmlovkami som v týchto testoch už nemal, ale otázky toho typu, čo si spomínal, sú len za 1 bod. Ale každá otázka v tých testoch tam má svoj význam...samozrejme, najdôležitejšie sú značky a križovatky.
S jazdou máš pravdu, ak tam dostaneš mrzutého poliša, tak musíš sakra dobrý pozor dávať, ale vyhovárať sa na to...
nie je . ale dobre by bolo ak by bolo. lebo by nebolo co tu uz bolo. a to co bolo urobilo to co je a to co je tu este nikdy nebolo. Hold. PZ SR. takze tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@bluepanter ja to skôr vidím tak, že každý robí frajera až kým sa niečo podobné nestane jemu... Potom kňučí v kúte. A nie, niesom jeden z tých čo neurobili na prvý krát.
@1 pochybujem že môže chodiť koľko chce. Aj keď si robíš po prvý krát vodičák sa mi vidí že máš iba tri pokusy(neviem teraz na isto či len tri) ale určite je tam stanovená hranica, ak nespravíš potom si musíš opätovne zaplatiť celú autoškolu.
A povedz mi, kto sa dnes nevie naučiť odpovede na tie testy, ktoré sú aj tak vždy rovnaká sada (35 ich je). To by nám aj v škole mohli dávať otázky na testy domov, nech sa ich naučíme . Proste toto nepochopím .
@bluepanter koľko z tých značiek a stupidných predpisov v skutočnosti budeš potrebovať? Naozaj potrebuješ vedieť, že maximálna výška hmlových svetiel nad vozovkou je 35,2458 mm?? A podobné nezmysli?? Osobne si nepamatám ani polovicu z toho čo som bol naverklikovaný z toho ako som robil 100 krát na nete tie testy... A na skúške stačí, že dostaneš kreténa, nevyhodíš smerovku keď sa otáčaš alebo podobnú kravinu a môžeš si zbaliť saky paky. Nevieš čo, kde, kedy a ako sa mu stalo, takže robiť tu kovboja je hovadina.
S jazdou máš pravdu, ak tam dostaneš mrzutého poliša, tak musíš sakra dobrý pozor dávať, ale vyhovárať sa na to...