mne to pride akoby dostali krc, to robia schvalne? ci ako? este som to nevidela, ale ked to vedia viacere naraz, uz je to aj vtipne, ale tak robia to normalne casto? toto ma zaujima :p
Áno, mám to v profile na Face..a jedná sa o plemeno kôz, ktorým pri velkom strese, šoku stuhne svalstvo, že sa nemôžu hýbať. Zvyčajne sa chovali spolu s ostatnými, s tým, že keď prišiel vlk tak tie prvé im padli za obeť a ostatné stihli zachrániť...
@cocca-colla tak sa mi dobre zdalo. chudatka, uz mi to nie je ani trochu smiesne. ale aspon im to celkom rychlo prejde, hoci pri tych vlkoch to nestaci, ale na normalny zivot to ujde. pokial ich nechcu vyuzit pre dokrutky vo videu.
mne pridu nechutne obidve vidiea..ale tie kozy to som tusim citala ze ked sa rozrusia ci vylakaju ci co tak im stuhne svalstvo to je nejaky druh myslim koz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@v3nty no ale apson sme sa nieco nove dozvedeli
keby mali nejakého zoofilného majiteľa..na koľko sekúnd by im šokom stuhlo svalstvo pri sexe?
ale inak tá ženská na trojke je inak mršná. fuj
Ale pôsobí to vtipne