Občas sa mi to aj stáva. Hlavne, keď sa spojí vydýchaný vzduch s nedostatkom spánku, tekutín, jedla, dlhej cesty v aute, prebytku ľudí, s momentálnymi meteorologickými faktormi, atď
Najprv sa mi to nestávalo, no potom som (ja najväčší kresťan) šla na nejakú túru k takému kostolu - celý čas sa šliape do kopca.. a tam som odpadla... Odvtedy mi v kostole prichádza pravidelne slabo ked dlho stojím
Podla poveternostnych podmienok..ci som smadna, hladna. s vysokym tlakom,nevyspana,pretazena atd atd..tak sa k tomu schyluje ale ked uz zacinam citit ze by to odpadnutie akoze malo prist, tak sa predklonim, to vzdy pomaha na zatmenie pred ocami alebo si proste sadnem. Odpadla som len raz v zivote a to ked sme hrali skolsku hru, kde jeden hyper ventiloval, 4ia ho tlacili o stenu zatial co on zadrziaval dych ptm a nakoniec odpadol...nachvilku
ked dlho stojim?? nie ... v robote som na nohach prakticky 11 hodin v kuse a v pohode ... ale ked mam nizky tlak (v poslednej dobe v kuse) a dlho sedim a ptm vstanem, tak mam co robit aby som sa udrzala na nohach ....
Ráno v preplnenej MHD sa mi pár krát stalo, že som musela z busu vystúpiť, ale inak nie. V tej MHD to je niekedy vážne o život. Horšie ako zvieratá pri prevoze.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale raz si kúpim fakt sťahovací korzet a to uvidíte to omdlievanie! (takže si ho asi potom oblečiem dakedy na koncert )
@bonita a ty kde a preco si tam stala pol dna?