Čaute, zaujímal by ma váš názor na odpisovanie v škole. Na základke to bola normálka, že sme odpisovali, na strednej sa už dalo trochu menej a teraz som na univerzite. Tu sa tiež dá všelijako podvádzať, od odpisovania z kníh, od spolužiakov a tak. Môj pro
ze sa rychlo nauc, komu das vzdy odpisat a komu nie si povinna "naklanat testy" ani nic podobne. na vyske to je jednoducho tak, "v kopke" sa to lepsie tiahne - to je svata pravda na ktoru pride kazdy VSskolak, ale urcite tam nie si na to, aby si tahala ludi ktori nie su schopni si ucivo ani raz precitat.
Keď niekto chce odpisovať, nech si šikovne odpisuje sám zo svojich ťahákov. Tiež ma hnevá, ak si ani to nedokáže niekto spraviť sám a odo mňa chce, aby som zaňho dobreženie celú písomku napísala...
som ta od ktorej sa vacsinou odpisuje, cize ti rozumiem. zly pocit z toho nemam, nastastie mam spoluziakov co vedia ze ma naseru ak budu robit tie pindy reci ''sadni si tak aby som videl'' a ''pis pekne'' takze do mna netlacia a su radi ze su radi
ja tiež nenašepkávam počas zápočtu lebo sa tiež bojím. Proste niektorí ľudia sú hrozní. Myslia si, že keď má otecko advokátsku kanceláriu tak z nic hneď budú veľkí právnici. Alebo keď knihu otvoria deň pred skúškou. Mať takého advokáta, idem sa rovno obesiť Zatiaľ mám čisté Ačka, ale neučím sa pre známky,aby dobre vyzeral index, ale keď som sa na tú školu dala tak určite mám svoj cieľ a nemám nikoho,kto by mi "zaistil" miesto a raz chcem byť dobrá advokátka a pokračovať na zahraničnej univerzite, preto mi na tom záleží. No som zvedavá koľkí z nás prejdú vôbec tento semester. Neviem, či si oni neuvedomujú, že na ústnej skúške im ani pán boh nepomôže, keď sa teraz nič neučia....
moj riaditel zo strednej povedal, student nieje student ked neodpisuje, ale treba odpisovat tak aby nam nikto nato neprisiel....vzdy sa nam chvalil riaditel ze ked bol student, tak vymyslel tak dokonaly tahak ze ucitel nad nim stal a nezistil ze odpisuje, ale samozrejme ten trik neprezradil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov