Odpisujete na všetky TS?Aj na tie čo vám niekto dáva ako komentáre?:D
Ja osobne odpisujem na úúplne všetky a potom sa zrazu stane, že si píšem s jedným človekom 10 TS ale šak nevadííí aspoň máme tému nie? ako ste na tom vy?
aj ja odpisujem na setk.y..a na setky komentare tiez odpisem bude podakujem,bud nieco vysvetlim alebo podakujem za kritiku aj tak tych komentarov je malicko...nikdo ma necita
a preto mam v odoslanych z este februara asi 20TS a teraz mam asi 25TS neprecitanych v odoslanych a na to som strasne nasratyy ako moze niekto neprecitat spravu ked vidi ze ju tam ma a kasle na to????
slušnosť mi hovorí, aby som odpísal na každú TS (okrem spamu typu "klikni mi tu").
Ak sa aj TS rozvinie do diskusie, tak je to super a keď už nie je o čom, tak neodpíšem na TS, takže sorry, ak som tým niekoho niekedy urazil .
no ja už v poslednej dobe odpisujem veľmi málo.. čoraz menej a snažím si všade udržať s každým len jednu správu... aby som vedel o čom sa točí a neubehli rýchlo témy
@lawey
hm.. ak sa to toho aspon trosku tyka tak hej .. alebo este zaujimavejsi... , napr. Ako ma napadol jaskynny muz ?
le väcsinou si ludia vyberaju podla obalu, alebo nazvu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
skor moji "protivnici"maju problem, bo ked sa pustim do komentovania ich albumu
Ak sa aj TS rozvinie do diskusie, tak je to super a keď už nie je o čom, tak neodpíšem na TS, takže sorry, ak som tým niekoho niekedy urazil .
a ak pride nejaky koment,vzdy odpisem ze dik aalebo tak..tie ma bavia najviac
hm.. ak sa to toho aspon trosku tyka tak hej .. alebo este zaujimavejsi... , napr. Ako ma napadol jaskynny muz ?
le väcsinou si ludia vyberaju podla obalu, alebo nazvu