jj, je 15616 x ucinnejsia ako klasicka kefka (to mi povedala zubarka cize tunajsich kinderexpertov si nevsimaj ) @limetkajaja curaprox je predrazeny shit
@antifunebracka ucinnejsia je, na ukor skloviny, ktoru si nou totalne znicis. To mi povedal zubar ked som sa ho pytal ci odporuca elektricku kefku, lebo mi vzdy vycital, ze na zuboch vzadu mam povlak.
curaprox, alebo tie este mensie (a este drahsie, co si znacku nepamatam, ale su si velmo podobne), alebo aj ta bambusova eko mi prisla na pohlad a na dotyk obdobne kvalitna
@tommyhot len pri obzvlast tvrdých stetinkach, abo ked ludia prilis tlacia na zuby (kedze pri elek3ckej staci len jemne prikladat). mama pouziva takuto uz 15 rokov a ma uplne vzorovy chrup s pevnou sklovinou. curaproxy mi stomatologicka vyslovene zakazala, tymi si len povlak rozotieras po zube
áno, lepšie to čistí, a rýchlejšie
že to ničí sklovinu je možné, ak si ľudia kupujú čínske tvrdé šmejdové nástavce.
Používam ju už viac rokov a nemám žiadne problémy, ani s ďasnami, keby ti tu niekto písal, ako ich budeš mať krvavé.
Tým, že to má malú hlavu si viem pekne vyčistiť každý zub.
Stačí si kúpiť základnú OralB cca 20€.
Mal som ale vždy mi ostával bordel medzi zubami. Avšak na druhej strane mám zuby strašne nahusto, hlavne odkedy mi vyrástli osmičky tak neviem..., A možno som ju len nevedel správne používať.
to sa nedá takto povedať, že jeden druh kefky je lepší ako druhý a podporiť to tým, že "veď mne to povedala zubárka" znamená rozpútať diskusiu o tom, koho zubárka čo hovorí, koho zubárka má pravdu a zubáriek s ktorými názormi je viac. Každý zubár radí niečo iné (či už preto, že má výhody z toho že predá nejaký produkt, alebo preto, že má s určitým produktom dobré skúsenosti, alebo preto, že proste svojmu pacientovi poradí správne vzhľadom k tomu, že pozná jeho chrup.) Každý ma inak narastené zuby, niekomu sa elektrická kefka nedostane všade, kde sa má a medzi zubami mu potom ostáva bordel, ktorý si musí dočisťovať zubnou niťou. Niekto má problémy so sklovinou, a tomu može aj jemná manipulácia s elektrickou kefkou narobiť problémy. No a niekto, napríklad ja, má tak citlivé ďasná, že stačí aby si kúpil stredne tvrdú kefku a tečie z neho krv ako z prasaťa na zabíjačke.
Choďte za svojou zubárkou, alebo sa pozrite do zrkadla na svoje vlastné zuby, alebo vyskúšajte viac možností, a nenechajte si radiť bzehlavo v štýle "ľudia, čo si myslíte".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Keď už chceš elektriku, tak iba SÓNICKÚ!
@limetkajaja curaprox je predrazeny shit
že to ničí sklovinu je možné, ak si ľudia kupujú čínske tvrdé šmejdové nástavce.
Používam ju už viac rokov a nemám žiadne problémy, ani s ďasnami, keby ti tu niekto písal, ako ich budeš mať krvavé.
Tým, že to má malú hlavu si viem pekne vyčistiť každý zub.
Stačí si kúpiť základnú OralB cca 20€.
Choďte za svojou zubárkou, alebo sa pozrite do zrkadla na svoje vlastné zuby, alebo vyskúšajte viac možností, a nenechajte si radiť bzehlavo v štýle "ľudia, čo si myslíte".