No keď mi to povie sám,to je poľahčujúca okolnosť.Keby sa to dozviem od druhých-zbohom.A najhoršie pre neho by bolo,ak by sa ku mne správal ako bývalý,to by som mu dala zbohom a chcela mu otrieskať hlavu o múr, zlomiť zápästie a kopnúť ho do zadnice.Takže keď ma budete chcieť podviesť,nebudťe môj bývalý.
podla mna priznat sa s neverou je to najsebeckejsie, co partner moze spravit. nie, jemu nestaci, ze aby si ukojil vlastnu nadrzanost, vychrape sa s niekym inym... on sa aj musi priznat, aby ukojil vlastne vycitky! a vobec ju nazaujima, ako sa citim ja. ak uz podvediete, zatlkajte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Odpustil ale je otázne čo by nasledovalo... Ak nie rozchod, tak v podvedomí by to číhalo a vyliezalo vždy keď by to bolo najmenej vhodné.
teda neriešim odpustenie / neodpustenie, riešim či budú zomierať ľudia alebo to pretrpím bez pomsty
ale pokracovanie by som v tom nevidela, lebo by som bola prilis sklamana. ono odpustenie mozno casom hej, ale urcite by som s nim uz nechcela byt.