no zalezi to od viacerych faktorov ,napr :ci ta podvadzal dlho ,ci to uprimne lutuje ,aka bola situacia ,ked ta podviedol ....a vela inych veci ....nemozem takto jednoznacne povedat ,ano alebo nie ...lebo neviem celu story Dco sa odohralo
a my to odkiaľ máme vedieť, keď si tu napísala odpustiť neveru a nevieš čo máš robiť...... a kto koho podviedol?? tak trochu objasniť by trebalo.... alebo neodpúšťaj.. ja by som neodpustila neveru.....
Kolko máš rokov? Mne sa zdá že to co pise o tvojom veku na webke nieje pravda.
Dievča v tvojom veku už by malo vediet racionalne uvažovat. To je teda aspon ked sa pytaš ludi takuto otazku automaticky by ta malo napadnut že danu situaciu treba opísať aby ludia ti mohli pomoct.
A teda k odpovedi na tvoju otazku. Ja si myslim že by si sa s nim mala rozist. Ako uz bolo spominane, spravy raz, spravy druhy krat.
A ja ti radím, urob co uznas za vhodne. Ved uz mas 17 rokov, mala by si vediet sama za seba rozhodovat. Ci nie?
Da sa odpustit ale zalezi az ako daleko to zaslo a podobne. Je to vsak velmi tazke, lebo odpustit sa da,ale nie zabudnut a uz nikdy to nebude take ako predtym to si pis.
kedze dievca je stale objektom viacerych chlapcov, a nemala by problem s niekym nadviazat kontakt, tak by som odporucil, aby po tejto situacii (nevera) chlapca co najskor opustila.. spravil to prvýkrat, zachutilo mu to a spravi to viackrat, len co sa mu zregeneruju vyburene hormony
apropo v tvojom veku by som si haldal taku( ty takého) ktorý by o mna teba, skutocne stál. tam kde nie je vo vztahu necitis uprimnost a podvadzanie niektorí vedia pudovo vycítit, hoci to nemoze vediet z nikade, by som odporucil co najskor rozchod, kým nie je neskoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Dievča v tvojom veku už by malo vediet racionalne uvažovat. To je teda aspon ked sa pytaš ludi takuto otazku automaticky by ta malo napadnut že danu situaciu treba opísať aby ludia ti mohli pomoct.
A teda k odpovedi na tvoju otazku. Ja si myslim že by si sa s nim mala rozist. Ako uz bolo spominane, spravy raz, spravy druhy krat.
A ja ti radím, urob co uznas za vhodne. Ved uz mas 17 rokov, mala by si vediet sama za seba rozhodovat. Ci nie?
Tak prajem vela štastia
Ako by kamarátka povedala : "Telo je len póza, duša je poklad".
No tým samozrejme neveru neobhajujem. Len chcem povedať, že všetci sme len ľudia, ktorí nie sú neomylní.
Najobľúbenejšia farba: modraaaaaa
Najobľúbenejší spevák: Dan landa, pretoze jeho hudba ma OBSAH
Najobľúbenejšia speváčka: p!nk
anya
17 ročné dievča
Košice
Ešte nemá status Čo?
apropo v tvojom veku by som si haldal taku( ty takého) ktorý by o mna teba, skutocne stál. tam kde nie je vo vztahu necitis uprimnost a podvadzanie niektorí vedia pudovo vycítit, hoci to nemoze vediet z nikade, by som odporucil co najskor rozchod, kým nie je neskoro