Zdravím. Dávnejšie som si bola u kaderníčky prefarbiť vlasy, ale farba mi nejako vybledla a teraz je taká čudná do ryšava a nechce sa mi čakať, kým celé odrastú, tak ak máte skúsenosti, odstraňuje kaderníčka farbu? Ak áno, aká je cena a neničí to vlasy? A
ja si myslím, že to sa ti zmyla farba a ostali ti len odfarbené vlasy a s tým už asi nespravíš nič.. teda keďže si zavrhla možnosť nafarbiť a nechať odrásť...
je taka metoda tzv. gumovanie vlasov, ale dost velmi ich to nici a uplne na svoju farbu sa ti s tym asi ani nepodari vratit (lebo peroxid, ktory sa dava do farieb).
fakt lepsia varianta je ist ku kadernicke a poziadat ju, aby ti nafarbila vlasy takou farbou, co koresponduje s tvojou prirodzenou.
Vitamin C sa este pouziva na zosvetlovanie a vytahovanie farby. Nemusime sa tvarit, o kolko prirodnejsie to je nez peroxid, ale aspon to nesmrdi . (Vraj ale trochu vysusuje vlasy though.)
@sloniiiiiiik a nezosvetluje to aj? ci len odstrani farbu? zaujima ma to, lebo to nepoznam
@4 inak okrem svetlych blond farieb chytaju vsetky do oranzova alebo cervena (oproti prirodzenym vlasom), tento pigment sa usadi hlbsie vo vlase, preto sa ukaze, ked sa farba trosku vymyje, ale myslim, ze casom aj tato oranzova zlezie... ja som si naposledy farbila pred 3 mesiacmi a mam pocit, ze posledne tyzdne zlieza aj oranzovy nadych...
aj ja som si davala odfarbovať, odfarbilo sa mi to na oranzovu, ale hned nasledne na to mi to kadernička prefarbila na hnedu ale tá sa vymyla a zasa som oranzova tak to kašlem a snad sa nakoniec dajako dostanem k svojej prirodzenej farbe.
@11 kadernicka ti povedala riadnu blbost. je to podton kazdej farby, dokonca aj tych, co su oznacene ako studene (tmave maju cerveny podton, stredne svetle farby oranzovy a svetle blond zlty). fakt neviem, ako dlho to mas na hlave, ale dala by som tomu na tvojom mieste cas. teraz je to aj tak v mode mat 10 cm odrasty
@15 tiez maju zlty podton, lebo je to vlastne zmiesany zakladny odtien so studenymi pigmentami. ale su vynimky - strieborne farby. na druhej strane si treba uvedomit, ze aj nas vlas je zmiesany z niekolkych pigmentov, hoci priroda nema take, neviem, ako to nazvat, intenzivne pigmenty, ako chemicke farby... vidiet to pekne, ked odfarbis prirodzeny a ked odfarbis farbeny vlas... prirodzeny neostane taky hnusne zlty...
kazdopadne su studene, popolave farby dobrou volbou, ak chces co najprirodzenejsi odtien... nie je to 100%, ale najlepsia dostupna alternativa...
@carolukac nie vobec.ja som to tiež sama robila.je to jak farbenie len trochu zložitejšie(viac flaštičiek) a dlho to treba vymývať pod prúdom vody.tak potom sa ti budú zdať vlasy také zničené ale to bude proste tou vodou také oplácané budú alebo jak to nazvať
@kitty7 myslím tým že ak chceš dať preč tmavú farbu tka jasné že ti to zosvetlí.
ale ak máš peroxidový blond s tým to nič nespraví lebo peroxid mení vlasový pigment na rozdiel od tmavých farieb ktoré ho len prekrývajú
@sloniiiiiiik hej tomu rozumiem, len ma zaujimalo, ze na akom principe to funguje, ci vymyva pigment alebo odfarbuje... teda ci je to ako to gumovanie vlasov alebo odfarbovanie... nevidela som to v dm ani som o tom nepocula, tak som bola zvedava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
fakt lepsia varianta je ist ku kadernicke a poziadat ju, aby ti nafarbila vlasy takou farbou, co koresponduje s tvojou prirodzenou.
na akú farbu ti prefarbovala a akú farbu máš prirodzenú ?
@4 inak okrem svetlych blond farieb chytaju vsetky do oranzova alebo cervena (oproti prirodzenym vlasom), tento pigment sa usadi hlbsie vo vlase, preto sa ukaze, ked sa farba trosku vymyje, ale myslim, ze casom aj tato oranzova zlezie... ja som si naposledy farbila pred 3 mesiacmi a mam pocit, ze posledne tyzdne zlieza aj oranzovy nadych...
kazdopadne su studene, popolave farby dobrou volbou, ak chces co najprirodzenejsi odtien... nie je to 100%, ale najlepsia dostupna alternativa...
ale ak máš peroxidový blond s tým to nič nespraví lebo peroxid mení vlasový pigment na rozdiel od tmavých farieb ktoré ho len prekrývajú