Nemáte nejaký dobrý spôsob ako odstrániť žuvačku z riflí? Do mrazničky som ich už dávala to nepomohlo. Ešte som čítala o odlakovači, ale neviem..ďakujem za rady
» urobsisam.topky.sk/video-archiv/ak... tu som našla ešte niečo s ľadom, ale to keď je tá žuvačka ešte čerstvá ja som ju mala celú noc a deň v mrazničke tak toto nepôjde
zober poldecák, prípadne kružidlo. Zaznač stred žuvačky a bud s kružidlom urob kružnicu alebo poharom. Polomer je na ľubovôli. A potom vystrihni. Diera bude originálna, pretože bude presné okrúhla.
skus so šmirglom, podľa toho aka stará je žuvačka a či je mekka alebo tvrda. Ak je tvrda pouzi šmirgel papier(brusny papier, nejaky hladky jak na zehlicky) ak je mekka tak do daj do vody dajake vodnate kupele.
mne sa toto raz stalo ze som si pri sexe v aute vytiahol zuvacku a nejak nevedomky som si ju hodil dolu no a ked som si ich znova dal na seba tak som si vsimol ako krasne sa mi prilepila o tie nohavice (boli cierne) tak potom doma pekne nozikom som jemne a setrne dal dolu a dal do kybla s vodou aby sa to odmocilo a potom opral. a neni ani naznaku po zuvacke ani flak
pokial to máš vtlačené do tkaniny tak to tak lahko nevytiahneš.... ak tie gate boli až tak drahé a až tak ich lúbiš, tak jedine čistiareň o inom spôsobe ako je mraznička neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ona tá žuvačka keď to tam bolo dlho normálne začala peniť a kefkou som ju len "odlepila" potom už, fungovalo na svetlé rifle aj na tmavé tepláky