Odstránila som si všetky položky z priečinka Tento počítač
Ja vôbec neviem ako sa mi podarilo odstrániť všetky položky z priečinka tento počítač.. (všetky priečinky). Neviem ako tam vrátiť všetky tie blbosti ako je disk C, disk D, disk E a všetko ostatné. Please... heeeeelp...
@Teenager keby zformatoval disk asi tazko si moze otvarat tento pocitac. A v kosi budu asi tazko pretoze to nie su zastupcovia a ani moznost odstarnit nemaju.
A to si robíš p*** ? ...veď keď kliknem na disk C: a stlačím Delete, nič sa nestane. To isté , E: ... buď si si upravovala registre, a niečo ti nevyšlo alebo si pod vplyvom drog
@14 Takymto "inteligentom" ako ty by som instaloval nahravanie pracovnej plochy, aby sa dalo lahsie zistit ako to dokazali. Aj ked sa mi zda ze si z nas robis rit. Aj tak je lepsi Total Commander, tak si daj ten.
Keď už si odstránila vsetky položky z priečinka Tento počítač tak teraz odstráň Tento počítač zo stola a budeš šťastný človek, lebo bude o jednu vec,čo ťa sere, menej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
asi su len v koši
@Biancadetolle Skor si nieco vypla
@biancadetolle akurat som sa pozeral na viste...da sa to tam skryt...asi si to omylom dala
teraz pomôže buď obnova ak máš nejaký bod obnovy samozrejme alebo skús cez "CMD.exe" kuknuť či na C: niečo je
Keď ťa pália oči od horúčky, slzia ti a v izbe máš dvoch idiotov, ktorí nie a nie vypadnúť...
Mimochodom... vďaka tým, ktorý mi poradili
. . . si si to cele len skryla