@lilta normálne si ich odstraňuj voskom. sú na to pásiky, podľa mňa sú najlepšie tie od Veet. nemusíš si kupovať ani tie určené špeciálne na tú oblasť, stačí si kúpiť tie na nohy a nastrihať ich. vyjde ťa to lacnejšie
s vyrážkami to je individuálne, ale najlepšie je odstraňovať ich večer alebo jednoducho v dobe, keď bude mať koža čas sa zregenerovať aspoň mierne. predtým si poriadne vyčisti pleť a potom, namiesto oleja, ktorý je k tomu priložený, odporúčam použiť olivový olej. osvedčil sa lepšie
tmavšie ani hrubšie nebudú. skôr ich bude časom čoraz menej.
@grietusha no, odtránila som si voskovým pásikom na to určené, ale ani ne na druhý deň, ale o 2 dni sa mi spravili také vyrážky, čo sú skôr ako fliačiky, a nechce to miznúť, hoci som si to olejovala, a štve ma to!
@lilta oni sa robia. ale ten olejový olej tomu celkom pomôže, nie sú také výrazné. ale napríklad po čase zistíš, že je sranda čumieť ženám pod nos a v duchu sa smiať na tom, že vieš, prečo majú tie fliačiky a vyrážky pod nosom
Keď tak, nabudúce skús pinzetu/nitku/pružinku... Ale ani to neskúšaj so žiletkou, alebo ako jedna spolužiačka- nožnicami Ona potom pripomínala neoholeného kotolníka Pozor na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale keby si to dala dole ziletkou, tak by sa urcite vratili spat viditelnejsie
ja som napr. skusala aj ten epilator ale odvtedy mam tmavsie chlpy, fuj nenavidim sa za to ze som to vyskusala
S voskovými pásikmi na tvár, nemám dobré skúsenosti
s vyrážkami to je individuálne, ale najlepšie je odstraňovať ich večer alebo jednoducho v dobe, keď bude mať koža čas sa zregenerovať aspoň mierne. predtým si poriadne vyčisti pleť a potom, namiesto oleja, ktorý je k tomu priložený, odporúčam použiť olivový olej. osvedčil sa lepšie
tmavšie ani hrubšie nebudú. skôr ich bude časom čoraz menej.
a lepšie fliačiky ako mustáš.
Alebo sa s tým dá ísť aj ku kozmetičke, keď si už nevieš poradiť.