ja telku pozerám, takže ma nemá kto, skôr sa mi zdá, že už divne na mňa pozerajú všetci, keď poviem, že ju pozerám, pretože v tejto dobe je "in" sa tváriť, že neviem čo je to telka a nepozerám ju (česť výnimkám, ktoré tak aj robia, nielen kecajú)
ale naši susedi telku vôbec nemajú a pozerajú na nich divne, ale podla mňa to je len dobre... majú 4 malé deti, ale tie deti sú úplne iné ako tie ostatné, nezmagorené Hannou Montanou a podobnými sprostosťami a aj sa viac jeden o druhého starajú a dávajú na seba pozor a omnoho viac sa hrajú vonku v záhrade
@antubis no, napríklad boli u nás na polievačku a toho väčšieho zaujala telka, lebo tam bola rozprávka Bugs Bunny, len to bola tá, kde sa prelínajú kreslené scény z hranými a chudiatko bol z toho trošku vedľa a zakaždým, keď sa zmenila scéna, tak sa ma chodil pýtať, či to je stále rozprávka...
a toho menšieho som si zobrala na kolená a na noťasi som mu pustila Toma a Jerryho, no toho to vôbec nezaujímalo, radšej išiel behať
a tiež poznám takých manželov ktorí nemajú telku a ich vzťah je úplne o inom, stále sa rozprávajú nie ako väčšina párov ktorá sadne pred telku, nema do nej čumie, poprípade sa pohádajú o tom čo sa bude pozerať(česť výnimkám)
@ohavnost@greenlime taktiez si nemyslim, ze z tych deti budu lepsi ludia. skor divni. lebo doba sa zmenila a im to bude chybat (nehovorim, ze ju musia pozerat 20h denne, ale minimalne vediet "vo co kraci")a co sa tyka tych manzelov tak z toho by som halo nerobila. ved predsa ak v praci musia vela komunikovat a riesit problemy dalsich tak pre nich relax moze byt spolocne mlcanie pri telke (kde si mozu emocionalne oddychnut). ved aj ked su manzelia nemusia spolu riesit kazde svoje p*dnutie.
cize nejde len o telku a FUJ vsetkemu pokrokovemu. nechapem preco ich vobec hodnotite.
@silwesa ja som niekde písala, že z nich budú lepší ľudia? len som písala, že nie sú zmagorení Montanou a Bieberom ako moja 8 ročná sesternica, kde to ide takmer nonstop a taktiež som nepovedala, že sú úplne bez telky, veď majú predsa kamarátov, rodinu, len doma nemajú telku
nerozumiem.. za to, že nepozerám telku? či čo? telku pozerám keď sa chcem v kľude najesť smiley: alebo keď nemám vooobec nič na práci.. prečo by ma mal za to niekto odsudzovať?
Ja neviem... Mne sa telka sprotivila, človek pozerá viac na reklamy ako na film/serial. Myslím že teraz ak si chce niekto niečo pozrieť, dá sa to na internete bez toho, aby ste museli každých 10 minut nervačiť že je zasa reklama. Ja sama už dlho nepozerám TV, ale stači mi pozrieť si program televizii a som zhrozená, veď tam nič nieje! doslova! Málokde je niečo naozaj pútavé. A hokej? Panebože Výsledok sa dozviem tak či tak, chtiac - nechtiac, u nás doma by to šlo aj na desiatich telkách keby sme ich toľko mali A lepšie ako niečo nenávidieť je mať k tomu neutrálny vzťah.. ignorovať to... podľa mňa A neviem či ma odsudzujú... nezaujma ma to
ja osobne si aj tak myslim ze ten hokej pozera 99% ludi na slovensku
chytila som sa prikladu...ja sa tiez moc dvakrat nerozumiem do ziadneho sportu dalo by sa povedat ze som antitalent a to dokonca aj pri pozerani ( puk hladam dve minuty na ploche) ale podla mna ten hokej patri ako si tak k nejakej tej ,,narodnej hrdosti,, uz len preto ze je zbuchany na slovensku a ze mnoho hracov z nasho timu su esa z NHL...a teraz k pozeraniu televizie tiez ju nevyhladam a az je aj nejaky film ktory by som si pozrela vzdy zabudnem ze to chcem pozerat a spomeniem si na to o dve hodiny potom... dokazem cas travit aj trosku zmysluplnejsie ako pozerat sa na 90 minut. film ktoreho 60% tvoria reklamy...ak telka - tak rozhodne kriminalky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale naši susedi telku vôbec nemajú a pozerajú na nich divne, ale podla mňa to je len dobre... majú 4 malé deti, ale tie deti sú úplne iné ako tie ostatné, nezmagorené Hannou Montanou a podobnými sprostosťami a aj sa viac jeden o druhého starajú a dávajú na seba pozor a omnoho viac sa hrajú vonku v záhrade
a toho menšieho som si zobrala na kolená a na noťasi som mu pustila Toma a Jerryho, no toho to vôbec nezaujímalo, radšej išiel behať
a tiež poznám takých manželov ktorí nemajú telku a ich vzťah je úplne o inom, stále sa rozprávajú nie ako väčšina párov ktorá sadne pred telku, nema do nej čumie, poprípade sa pohádajú o tom čo sa bude pozerať(česť výnimkám)
Komercia prijebaná asi prestanem používať všetky sociálne siete, mobil spláchnem a telke prestrihnem káble.
a je mi jedno kto pozera a kto nie.
@ohavnost @greenlime taktiez si nemyslim, ze z tych deti budu lepsi ludia. skor divni. lebo doba sa zmenila a im to bude chybat (nehovorim, ze ju musia pozerat 20h denne, ale minimalne vediet "vo co kraci")a co sa tyka tych manzelov tak z toho by som halo nerobila. ved predsa ak v praci musia vela komunikovat a riesit problemy dalsich tak pre nich relax moze byt spolocne mlcanie pri telke (kde si mozu emocionalne oddychnut). ved aj ked su manzelia nemusia spolu riesit kazde svoje p*dnutie.
cize nejde len o telku a FUJ vsetkemu pokrokovemu. nechapem preco ich vobec hodnotite.
este raz prepac. mala som si to presnejsie pozriet
chytila som sa prikladu...ja sa tiez moc dvakrat nerozumiem do ziadneho sportu dalo by sa povedat ze som antitalent a to dokonca aj pri pozerani ( puk hladam dve minuty na ploche) ale podla mna ten hokej patri ako si tak k nejakej tej ,,narodnej hrdosti,, uz len preto ze je zbuchany na slovensku a ze mnoho hracov z nasho timu su esa z NHL...a teraz k pozeraniu televizie tiez ju nevyhladam a az je aj nejaky film ktory by som si pozrela vzdy zabudnem ze to chcem pozerat a spomeniem si na to o dve hodiny potom... dokazem cas travit aj trosku zmysluplnejsie ako pozerat sa na 90 minut. film ktoreho 60% tvoria reklamy...ak telka - tak rozhodne kriminalky