doma som uz len z principu nechcel fajcit, kedze mam trosku uctu k nasim, ze im to vadi.. ale po nasom meste sa rozsiril hoax, ze vraj kradnu v nasom meste ludi a predavaju ich na organy, tak mi "zakazala" prechadzky o 12tej a povedala, nech si kludne zapalim na balkone
@sarah jj vraj kradli ludi aj z TESCA ale vraj brali zenske hlavne, nepodarilo sa mi mame vysvetlit, ze 90kilove hovado len tak hocikto "neukradne" a ze by som sa aj "pokusil" branit
nemám s tým problém, pretože ani oni nemajú.. pred ocom si ale nezapálim hocikedy.. len príležitostne... pred mamou kedykoľvek... nemyslím, že by to uberalo na úcte k nim... od malička mám jasný príklad fajčiiarov pred očami a chodím na j*bnutú školu, dalo sa čakať, že budem fajčiť aj ja
Asi 2 krát som si dal doma v pivničke, prvý raz spolu s otcom, to som mal ešte len 17,9 roka A asi raz alebo dva krát sám, ale tak že o tom vedeli.. Už to nerobím, príde mi to divné (neviem kde som vtedy mal rozum..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale celkovo Fajčiť by sme nemali ://
..kvak..
@tikalok dnesne ludze su kurvy, by si ani nepovedal !
@kaylee no fajin, aspon ti zima nebude vo finsku.. na chvilu
Asi 2 krát som si dal doma v pivničke, prvý raz spolu s otcom, to som mal ešte len 17,9 roka A asi raz alebo dva krát sám, ale tak že o tom vedeli.. Už to nerobím, príde mi to divné (neviem kde som vtedy mal rozum..)