@Radiophonic keby som bol zena, slepa, blba, drbnuta, hlucha, bez ruka a bez noha....tak ani vtedy asi nie. Pretoze ani vtedy by som nebola taka zufala no zato ty si uz teraz
@radiophonic Ten názov témy mi nedáva zmysel. Asi by ho bolo treba trochu priblížiť a ozrejmiť nezainteresovaným. Tá veta môže mať toľko významov, ale ani jeden rozumný. Takto sa len prikláňam k pointe v komente @4.
@Stage , čo v súvislosti so mnou dáva zmysel? No len máločo. Názov témy je správny, netreba ho približovať nezainteresovaným, pretože sám som nezainteresovaný, aby som nebol zainteresovaný. Sám mám niekoľko významov a ani jeden rozumný. Tak čo teraz urobíme? Pôjdeme spať?
Vzhľadom na neskorú nočnú, resp. skorú rannú hodinu si môžeš dovoliť napísať to, čo si napísal, ale aj tak si ma prekvapil. Netušil som, že máš taký sklon. Vraj urobiť vodiča na svadbe!
No vidíš, ja zas ráno musím vstať relatívne skoro, a napriek tomu mám vypité. A rozhodne som nenarážal na značku tvojho auta, nie som debo, ale prečítaj si dobre svoj koment číslo osemnásť. Ja viem, mám vypité a je takmer jedna.
Netvrdím, že si niečo napísal zle, ale keď chceš urobiť vodiča, tak to nerob, prosím ťa, na svadbe, ale niekde v súkromí. Predstav si, ako by to zapôsobilo na svadobných hostí, ak by nejakí boli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Vyhovuje? Vydáš sa za mňa?
@Shelia je bystrá.
@Shelia , ber to ako návrh, ale nič ti nemôžem sľúbiť.
A ako vieš odhadnúť hranicu medzi úplným a neúplným hajzlom?
@Shelia
Táto myšlienka je vážna. Je nehodná pohrávania sa s ňou.
@pershing363 len sa nesmej, lebo ja to zoberiem vazne
Atóm je viac ako kosť? Neblázni! Ale je sympatické tvoje sebahodnotenie.
Vzhľadom na neskorú nočnú, resp. skorú rannú hodinu si môžeš dovoliť napísať to, čo si napísal, ale aj tak si ma prekvapil. Netušil som, že máš taký sklon. Vraj urobiť vodiča na svadbe!
Neviem sice co bolo zle na tom ze by som robil vodica auta ktore vezie nevestu ale prosim. Alebo to narazas na znacku mojho auta?
No vidíš, ja zas ráno musím vstať relatívne skoro, a napriek tomu mám vypité. A rozhodne som nenarážal na značku tvojho auta, nie som debo, ale prečítaj si dobre svoj koment číslo osemnásť. Ja viem, mám vypité a je takmer jedna.
Robime tu z toho chat
Netvrdím, že si niečo napísal zle, ale keď chceš urobiť vodiča, tak to nerob, prosím ťa, na svadbe, ale niekde v súkromí. Predstav si, ako by to zapôsobilo na svadobných hostí, ak by nejakí boli.
@shelia Najdes aj lepsieho ako je on
ja už som nato prisiel ako radiophonic vymýšla takéto diskusie , večer rád holduje alkoholu a ide to samo
@Alpynus v kuloaroch sa uz dlho nieco sepka Judinyova povedala
@Hajzelodkosti nie! =D ja sa budem brániť =D Ja budem len na cestičku pred novomanželov =P Prosím =D
ale už mi asi aj dochádza čo myslel @Hajzelodkosti , takže to je pre oboch..
budem lupeň !