Ahoj, ludia je tu niekto , kto si podaval odvolanie na cesku vysoku skolu. ak by mi niekto bol ochotnz poslat vzor, na aky zakon sa mam vobec odvolavat a pod. Diky moc
záleží od toho na akú školu niektoré si určujú konkrétne veci, na základe ktorých nemožeš poslať odvolanie, respektíve to nebude brané v potaz..snad som to správne podala
ja som bola pár miest priamo pod čiarou, poslala som fakt vynikajúce dvojstranové odvolanie, a ani tak ma nezobrali na odvolanie berú väčšinou len "tlačenky", takže si radšej nerob veľké oči a ten zákon nájdeš aj vo vyrozumení o neprijatí
V konečnom dôsledku záleží však na škole, napr. na filozofickej fakulte Karlovej univerzity odvolanie vôbec neexistuje.... v každom prípade to skús.... pokiaľ si sa umiestnila niekde tesne pod čiarou, máš šancu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
V konečnom dôsledku záleží však na škole, napr. na filozofickej fakulte Karlovej univerzity odvolanie vôbec neexistuje.... v každom prípade to skús.... pokiaľ si sa umiestnila niekde tesne pod čiarou, máš šancu....