Vec
Odvolanie voči rozhodnutie o neprijatí na štúdium
Podľa §58 zákona 131/2002 Z.z. o vysokých školách v znení neskorších predpisov podávam odvolanie proti rozhodnutiu číslo 25/107001/2014 zo dňa 10. 06. 2014 dekana fakulty
Myslím že v pohode ale lepšie by bolo ak by si ešte dopísala za akých dôvodov si myslíš, že máš schopnosti zvládnuť štúdium a prečo by mali vyhovieť tvojej žiadosti.
Napríklad tam uvedieš že si sa zúčastnila nejakých matematických súťaží, zdôrazníš svoje dobré známky z matematiky, fyziky ekonómie, spomenieš svoje mimoškolské aktivity v oblasti ekonómie prípadne prax alebo svoj veľký vzťah k tomuto odboru.
Dodaj že si sa svedomito pripravovala na prijímacie konanie avšak si myslíš, že si bola znevýhodnená napríklad z dôvodu úpalu ktorým si trpela a to ti bránilo dosiahnuť lepšie výsledky (nevadí, že to nie je pravda)
Ak boli nejaké otázky na prijímacom konaní špekulatívne položené, zdôrazni taj to že nebolo úplne fér voči tebe ako uchádzačovi
A takéto dačo by som tam dopísal. Minimálne ti to nepohorší a určite sa odlíšiš od tých všetkch čo pošlú hen také suché odvolanie
podla mna je uplne jedno co tam napsies, oni nevyberaju potom ludi co napisu lepsie odvolanie, ale len supnu poradie a ak sa zmestis vezmu ta ak nie tk nie a mozes hocijake odvolanie mat
ja som sa dneska dozvedel o prijatych studentoch na skolu na ktoru som sa hlasil, avsak je tam pisane ze zoznam je len "informativny" a ze konecne rozhodnutie bude na dekanovi, cize mam este pockat, alebo podat odvolanie uz teraz kedze som neni na zozname prijatych?
@semhamforas ale co je pre teba relevantny dovod? keby maju aj rozne testy aj neviem co to relevantny dovod podla mna nie je relevantny dovod podla mna by bol napriklad to ze by bol nejak chory alebo proste nieco zdravotne maximalne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Napríklad tam uvedieš že si sa zúčastnila nejakých matematických súťaží, zdôrazníš svoje dobré známky z matematiky, fyziky ekonómie, spomenieš svoje mimoškolské aktivity v oblasti ekonómie prípadne prax alebo svoj veľký vzťah k tomuto odboru.
Dodaj že si sa svedomito pripravovala na prijímacie konanie avšak si myslíš, že si bola znevýhodnená napríklad z dôvodu úpalu ktorým si trpela a to ti bránilo dosiahnuť lepšie výsledky (nevadí, že to nie je pravda)
Ak boli nejaké otázky na prijímacom konaní špekulatívne položené, zdôrazni taj to že nebolo úplne fér voči tebe ako uchádzačovi
A takéto dačo by som tam dopísal. Minimálne ti to nepohorší a určite sa odlíšiš od tých všetkch čo pošlú hen také suché odvolanie
podla mna proste ide o to , ze ludia poposielaju odvolania maju napr 10 roznych miest tak neriesia co v tom odvolani je vezmi prvych 10 ...
mam bohate skusenosti so studijnym, je im fuk co vsetko tam popises, citaju v podstate len predmet listu