mne sa zda ze my sme to preberali na slovencine, ty nie??
hore by mala byt hlavicka (teda myslim,ze sa to vola hlavicka) teda v jednom riadku podciarknute tvoje meno a adresa ), pod tym adresa komu to posielas cize skoly.
potom vec: (napr odvolanie proti rozhodnutiu o neprijati
a potom pises, uz len pises ze sa odvolavas proti ich rozhodnutiu (predpokladam ze ta asi neprijali, nie? ) cize: (tvoje meno a priezvisko) uchadzac o denne studium na (skola) v sk. roku 2011/2012, narodena 00.00.0000, týmto podávam odvolanie proti rozhodnutiu o neprijati zo dna (das den co mas na tom co ti prislo).
Odovodnenie: podla toho ake odvolanie pises tak tam napises nieco..
potom das dole uz len: V (napr Bratislave dna 18.6.2011 a potom podpis a podpises sa..
neviem ci ti to pomoze mozno si to uz medzi tym nasla..
no jo, a sak ale tam si davaj pozor na kt. paragraf sa budes odvolavat.... no a ked budes pisat, tak kludne tam mozes naiast aj viac viet o sebe.... pr. (nakolko mam dostatok znalosti z niecoho.....) no a viac uz mas napisane v komentari predomnou... heh a poslat ako doporucenie.... tak prajem vela stastia pri tom,aby to vyslo...
nazdarek:},cisto teoreticky,nevzali ma na skolu,chybalo mi 28 bodov,o kolko studentov sa v priemere posuva ciara,samozrejme som odvolanie este nedala,prosim poteste maa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
hore by mala byt hlavicka (teda myslim,ze sa to vola hlavicka) teda v jednom riadku podciarknute tvoje meno a adresa ), pod tym adresa komu to posielas cize skoly.
potom vec: (napr odvolanie proti rozhodnutiu o neprijati
a potom pises, uz len pises ze sa odvolavas proti ich rozhodnutiu (predpokladam ze ta asi neprijali, nie? ) cize: (tvoje meno a priezvisko) uchadzac o denne studium na (skola) v sk. roku 2011/2012, narodena 00.00.0000, týmto podávam odvolanie proti rozhodnutiu o neprijati zo dna (das den co mas na tom co ti prislo).
Odovodnenie: podla toho ake odvolanie pises tak tam napises nieco..
potom das dole uz len: V (napr Bratislave dna 18.6.2011 a potom podpis a podpises sa..
neviem ci ti to pomoze mozno si to uz medzi tym nasla..