Ahoj, dneska aj mne prišiel list z olomouca. Tiež idem posielať odvolanie. Koľká si v poradí? Odvolanie by si mala poslať čo najskôr. Minulý rok zasadali dve komisie. Prvá bola 23.7. a druhá 27.8 a tento rok by to malo byť tiež nejak tak. Takže by si to mala vedieť skôr ako 31.8. teda v to dúfam aj ja aby som vedela či pokračovať v tejto škole
Ak budem prijatá aj my hľadáme jedného človeka na byt Teda konkrétne ja na izbu, vo vedľajšej bude kamarátka (takisto z lekárskej fakulty UPOL) spolu s priateľom už máme pár bytov vyhliadnutých pôjdeme obzrieť
@1wiki1 No intrák vyjde okolo 110€ na mesiac tak pozeráme byty okolo 95€... a keď sa nájde menej o to lepšie pre všetkých predpokladám... nemáš nejaký iný kontakt na seba? to tu preklikávam pol dňa než sa zjaví odpoveď
ahojte baby, neviete pokial sa to min rok posunulo? ja som prijatá na všeobecné ale na zubné som 80 ale tento rok beru 100. Min rok vraj brali 80. je to divné, pretože poradie prijatých končí do 57 Dakujem!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Napisala som ti TSku
Ja som počula ze nech nad 2500 kč za privat alebo byt nejdem...vraj