@smyliie ja tú smolu síce nemám, ale pozri si kedy na danej škole prebieha predzápis, resp. dokedy treba poslať návratku. Napríkad v Brne som mal mať prvý zápis 23.7. a na Komenského som musel poslať návratka do 20.7. a na zvyšku škôl to je tiež približne tak. Teda mali by sa ti ozvať koncom júla alebo začiatkom augusta keď bude jasné koľko miesta sa uvoľní pre dodatočne prijatých.
@patrixxx no hej len problem je aj v tom, že na druhú školu, na kt. ma prijali mám poslať návratku do konca júla .... nemám veľa času a strašne by som chcela vedieť už jak som na tom mám ešte cca 2 týždne no potom budem musieť poslať návratku na tú školu, kt. bola mojou poistkou
@smyliie však zavolaj na študijné, nečakaj jak hotentót ale inak aj keď pošleš návratku tak zápis je až v septembri a na ten ísť nemusíš, ak ťa poprípade príjmu na odvolanie
Na školu, ktorá bola poistka ma vzali a tam, kde som strašne chcla ísť, žiaľ, nie... Na tú poistku som už poslala návratku a keď ma vezmú na tamtú, tak zaplatím aj tam No porazí tých 30 e, na brigáde budem robiť 2 dni zadarmo, no Len aby ma vzali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale odpoved musi prist, aspon by mala
Na školu, ktorá bola poistka ma vzali a tam, kde som strašne chcla ísť, žiaľ, nie... Na tú poistku som už poslala návratku a keď ma vezmú na tamtú, tak zaplatím aj tam No porazí tých 30 e, na brigáde budem robiť 2 dni zadarmo, no Len aby ma vzali...