Chcela by som si dať takú šikmú ofinu (dúfam že sa chápeme ) ale dosť ľudí ma od toho odhovára... vraj je to nepraktické a tak... poraďte mi kto máte ofinu... plusy a mínusy... ďakujem
nie nedávaj si ofinu ...ja som išla kaderníčke a povedala som jej, že chcem šikmú ofinu a skončila som s rovnou ofinou oko je foto hore nadomnou...strašne nepraktické a liezlo mi to na nervy atd
ono niekto má vlasy také že mu ju ani netreba nijak upravovať a má ju peknú (ale tak záleží aj od dĺžky), niekomu ju treba stále žehliť a lakovať aby vyzerala schopne
ja som nosila dlhú dobu ofiny , ale aj tak napriek každodennému upravovaniu som za najväčšiu nevýhodu pokladala jebáky na čele čo sa mi vždy z ofiny spravili
napríklad ja si bez nej pripadám divne vždy ked mám už dlhé vlasy a fakt tam už nemám ani náznak ofiny vadí mi to. Ale vadí mi, že musím davať pozor ako mi to uschne a tak ako to fénujem, lebo sa mi to nepáči ked to žehlím
ofinu mam uz 2 roky a vyrazky nemam.. ku kadernicke s tym rozhodne nechod, tak ti to len pokazi odfakli si to sama to bude lepsie, ja to hadzem doboku a kedze aj tu plati zemska prutazlivost tak to dost pada, ale trocha laku na vlasy a problem je vyrieseny
ja by som si ofinu už nedala...hlavne z toho dôvodu, že pri cvičení, alebo keď som chcela mať vlasy vypnuté, ofinu som si musela pripínať sponkami, ale aj tak mi to tam odstávalo...a keď som si to už nechávala dorásť, vyzeralo to zvláštne, nedalo sa mi to ani za ucho dať...
nie! ja mám síce krásne veľké čielko na ktorom ofinka krásne vyniká ale moje vlasy sa priečia ofine a aj čelíčko .... a celkovo je stym vela roboty a zväčša človek vyzera jak dement
mala som ofinu a v pohode, ked zavadzia tak si ju proste scesem dozadu alebo vypnem a je po probleme ale aj tak sa mi paci viac ked ju nemam, netreba stale kontrolovat ako vyzera
Ostrihaj si ju sama, ale v prvom rade si zober vela vlasov zboku a nestrihaj ju prilis nakratko....boze neviem to vysvetlit ale najvacsia chyba je ostrihat si prilis kratku ofinu, treba tie vlasy nechat relativne dlhe a potom dolekovat alebo dozehlit lebo na molokom vyzera kratka ofina bez upravy dobre.
keď som mala 5 rokov, ostrihala som si ofinu sama... dosť krátku vyzerala som ako opica ale aj tak si ju radšej strihám sama, ako sa zveriť nechápavej kadeřnici
Mala som rovnú aj šikmú ofinu, ale nevýhody prevažovali. Je s ňou veľa roboty, lebo má tendenciu krútiť sa, stáť do každej strany (aspoň moja) a v lete sa mi neskutočne potilo čelo
Ofiny sa hodia málokomu a vôbec to nie je pekné ani praktické. Keď si to necháš dlhšie budeš to mať stále v očiach, keď to bude kratšie budeš vyzerať hrozne a keď to budeš lakovať budeš vyzerať desne.. asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
občas je to nepraktické, keď sa ti to rozfúka a vyzeráš ako cvok, ale inak je to super
ja som nosila dlhú dobu ofiny , ale aj tak napriek každodennému upravovaniu som za najväčšiu nevýhodu pokladala jebáky na čele čo sa mi vždy z ofiny spravili
napríklad ja si bez nej pripadám divne vždy ked mám už dlhé vlasy a fakt tam už nemám ani náznak ofiny vadí mi to. Ale vadí mi, že musím davať pozor ako mi to uschne a tak ako to fénujem, lebo sa mi to nepáči ked to žehlím
Ale nechcela by som ju už.. nepáči sa mi to moc na sebe.
Ostrihaj si ju sama, ale v prvom rade si zober vela vlasov zboku a nestrihaj ju prilis nakratko....boze neviem to vysvetlit ale najvacsia chyba je ostrihat si prilis kratku ofinu, treba tie vlasy nechat relativne dlhe a potom dolekovat alebo dozehlit lebo na molokom vyzera kratka ofina bez upravy dobre.
Ja som kedysi takú ofinu mala, ale má to samé nevýhody...
Časté umývanie vlasov (ofina sa veľmi rýchlo zamastí), mastenie pleti, vyrážky, častá úprava ofiny (keďže pomerne rýchlo dorastá)...
Práveže rovnú treba dostrihávať, česať, fúkať, žehliť fixovať a neviemčo.
(Tak si spomínam, že už dlllho chcem trojuholníkovú, ale bojím sa, že sama si ju krepo spravím a budem mať potom 2 cm ofiny..)