Nepoznáte nejaký triky ako vypnúť ofinu, aby aj ako tak vyzerala? lebo keď si dám čelenku tak mi všelijako stoja vlasy a vypnúť ofinu hore, aby vznikol taký kopček ma už nebaví.. zatiaľ som našla toto: » 3.bp.blogspot.com/__SKkT9OVMbQ/S8...
no ofina je na to, aby tam proste bola a keď ju nechceš, tak ju nechaj narásť. .. nič iné okrem "kopčekovania" nepoznám. iba keby si ju úplne prilepila na vlasy a zasponkovala.. ale to je také.. ulízané
@anniedecadence haa to poznám, ja som sa dokonca bála dať ostrihať ofinu kaderníčke, lebo neraz sa stalo že mi to skrátila na 2 cm a pri mojej veľkej guľatej hlave to vyzeralo strašne... tak som sa radšej docvakala sama, chvíľu som nadávala ale keď to trochu dorástlo, bola som kľudná. aa prisámbohu že som v živote ešte nemala také dlhé vlasy ako teraz, len je s tým veľa roboty!! kažý deň mi pribudne dáky dred zachvíľu budú moje vlasy vyzerať ako veľká guča chlpov..
@sabnacke presne mne sa to isté stalo pred pár rokmi.. bola som u jednej takej mladej kadernicke a hovorim, že chcem tak došikma ofinu a ona mi ostrihaa ofinu tak, že som ju mala teste nad oči na jednej strane a na druhej mala asi 2cm a ešte čo bolo horšie, že tie uplne krátke vlasy mi stáli a nedalo sa to ani zalakovať teraz to nevyzerá až tak zle tá ofina je rovná a tesne nad oči len ju akosi nechcem :/
@anniedecadence milujem kaderníčky, ktoré sa akože ROZUMEJÚ do svojej roboty. keby si videla, čo spravila jedna ženská mne, tak až plačeš hádam ale neboj šak dorastie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja to nosím takto len tak vyššie
alebo sponkou do boku