@fxx .. sedeli sme vedľa seba, ona grcala dopredu a ten kolotoč bol taký že sme do toho potom dosť veľkou rýchlosťou vrazili, aj ona aj ja sme boli ogrcané spredu ( tvár, oblečenie, vlasy), skončil kolotoč, sa mi ospravedlnila a som jej poradila nech už nejde na také atrakcie keď dobre vie že nemá na to žalúdok..
kam som mala namierené ? na WC kde som sa celá osprchovala aj s oblečením, bolo to v lete a bolo tam kopu vodných atrakcií čiže nebola som jediná mokrá čiže som sa necítila blbo.. nikdy viac to nechcem zažiť..
@fxx ja mám dosť silný žalúdok ja som to vydržala v pohode..
keby to nebolo v lete, nemám šajnu čo by som robila to by som už bola fakt že poriadne nasratá.. neviem, ale dúfam že sa mi niečo také už nikdy nestane.. Raz stačilo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
kam som mala namierené ? na WC kde som sa celá osprchovala aj s oblečením, bolo to v lete a bolo tam kopu vodných atrakcií čiže nebola som jediná mokrá čiže som sa necítila blbo.. nikdy viac to nechcem zažiť..
ale by ma zaujímalo,čo by si robila keby to nebolo cez leto
keby to nebolo v lete, nemám šajnu čo by som robila to by som už bola fakt že poriadne nasratá.. neviem, ale dúfam že sa mi niečo také už nikdy nestane.. Raz stačilo..