súhlasím s @malasimi , určite sú lepšie kúpené a aj bezpečnejšie, opllatí sa do nich investovať pretože dosť dlho vydržia.
Ale keď som si robila domáce, tak som si kúpila reťaze, na konce som im primontovala také duté rúrky a omotala som ich obväzom/starou handrou a upevnila na rúrke drôtikom. Tak som to namočila do paliva a točila... len je tam nevýhoda že ti môžu kúsky textilu z toho odletovať a keď to odletí tam, kam to nemá, môže byť z toho celkom problém fakt radšej zainvestuj profesionálnych
hmm diki ale tie ohnove su strasne drahe.....ale urcite by som tamnedaala staru handru skusim kupit ten kevlar a hej myslim to vazne....na kolko pouziti su alebo hlavne kolko to vydrzi horiet?
ja mam tiez domacky vyrobene. retaz na konci pliesok zelezny a omotane platnom. potom to len drotom obmotam, aby sa to neodtrhlo. polejem to petrolejom ale len trosicku bo to zecne brutalne horiet. a na druhy koniec retaze som dal kožu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale keď som si robila domáce, tak som si kúpila reťaze, na konce som im primontovala také duté rúrky a omotala som ich obväzom/starou handrou a upevnila na rúrke drôtikom. Tak som to namočila do paliva a točila... len je tam nevýhoda že ti môžu kúsky textilu z toho odletovať a keď to odletí tam, kam to nemá, môže byť z toho celkom problém fakt radšej zainvestuj profesionálnych