Ohodnotili by ste moje diela? Keby si mal čas, tak si jeden prečítaj a ptm by som bol rád keby ste mi povedali aký bol Kľudne si prečítajte aj viacej, budem rád. Ďakujem
Ďakujem ľudia... Nie nechcel som si spraviť reklamu -,-" Chcel som vedieť či sa to ľudom páči .. Viem, že tam mám pár hviezdičiek ... No a čo s hviezdičkami -,- " Nehovorím že sú zbytočné... Totižto, streto som sa aj s negatívnymi názormi na tie články preto som to chcel vedieť, či sa to páči aspoň väčšine, keď to takto zdieľnem A Ďakujem všetkým ktorým sa to páči
CHYBA: Hľadaná podstránka sa stratila, proste nie je! Možno ju niekto zmazal a možno táto podstránka na portáli www.birdz.sk ani nikdy nebola. Napríklad naši programátori spravili nejakú chybnú linku alebo tak. Ak chceš, pošli nám túto linku na mail, webmasterovi našej stránky na jeho kontaktný e-mail a my skúsime chybu čo najskôr opraviť. Díkes.
Vráť sa na hlavnú stránku www.birdz.sk alebo na predchádzajúcu stránku.
@hoperpohroma stačilo skopírovať link po prvú úvodzovku a ušetrila by si nám obom drahocenný čas, teraz mám 5 minút v kýbli, môžem sa ísť zajebať (ach)
@interrupcio text som necitala, myslela som poziciu a prevedenie ciarok ani ja moc ciarky nepisem ked sa mi nechce, ale tak no.. v clanku sa na to aspon snazim davat pozor
@mcvpn tak presne, zajebat sa chod, za to ze rozplakavas macitka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
+ k tebe a k tvojim blogom : Na to ,že máš 14 sú dosť dobré, a páčia sa mi nápady
akonemam pisať ???
:´( !
@hoperpohroma ďakujem
za negatíva tu ľudia zjebú veľmi radi, takže ak tam nemáš zásadne negatívne komentáre, ber to ako ďalších +5*
konečne
Chyba 404: Podstránka sa stratila
Podstránka sa stratila
CHYBA: Hľadaná podstránka sa stratila, proste nie je! Možno ju niekto zmazal a možno táto podstránka na portáli www.birdz.sk ani nikdy nebola. Napríklad naši programátori spravili nejakú chybnú linku alebo tak. Ak chceš, pošli nám túto linku na mail, webmasterovi našej stránky na jeho kontaktný e-mail a my skúsime chybu čo najskôr opraviť. Díkes.
Vráť sa na hlavnú stránku www.birdz.sk alebo na predchádzajúcu stránku.
V prípade otázok nás kontaktuje.
» i.chzbgr.com/maxW500/6875168...
@mcvpn tak presne, zajebat sa chod, za to ze rozplakavas macitka