@eirea ale na niektorych ludoch to vyslovene vidno ze ten clovek nevysiel 10 dni z izby...ale to robi celkovy vzhlad, nie len toto ale toto k tomu kvalitne prispieva....proste niekomu sa to nehodi totalne
mne sa to nepáči.. ked vidim urcitu osobu v telke(jeden muž) kt. sa tež neholil chvilu a potom už v dalsej relacii bol oholeny hned vyzeral lepsie.. teda mne sa to viac lubilo.. rovnako ako maštalír v dr. ludsky tiež sa mi nepáčil hentaký zarastený
Mne sa to páči.. Teda, keď sa môj chlap 3 mesiace neoholil, už som sa mu za to smiala (pripomínal Rumcajsa ), ale keď sa neholí týždeň / dva, tak sa nesťažujem nejak..
najprv mi to vadilo na mojom chalanovi ale jemu sa to pači...a zacina aj mne.
ale zase nech nevyzera ako bezdomovec...už si ho neviem ani inac predstavit.je to sexi na vacsine chalanov,ale ozaj zalezi na tom ako vyzera...stastie,ze ten moj je s tym strasne sexi
@etelnair no a? aj preto je to také individuálne, že tá otázka fakt nemá zmysel. teraz mu tu 20 dievčat povie, že sa im to nepáči a on sa zrazu začne holiť každý deň? a potom zistí, že vlastne on patrí medzi tých, ktorí v tom vyzerajú dobre? no a keď si vezmeme pravdepodobnejšiu situáciu, teda že mu tu budú hovoriť, ako je to individuálne, v čom mu to teda pomôže?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ja nejako nechápem zmysel tvojej otázky. však to je normálne. čo si niekto pomyslí, keď uvidí normálneho človeka? no asi hovno.
Také strnisko menšie je fajn, ale už viac zarastený chlap - čo ja viem. Ako napísala @zizisko , každému sa hodí niečo iné.
ale zase nech nevyzera ako bezdomovec...už si ho neviem ani inac predstavit.je to sexi na vacsine chalanov,ale ozaj zalezi na tom ako vyzera...stastie,ze ten moj je s tym strasne sexi